|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Podświetlanie schowka |
Autor |
Wiadomość |
guziec
Mitsumaniak Sebastian
Auto: carisma 1.8GDI 98r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 77 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 13-11-2009, 20:16
|
|
|
sorki, że tak długo nie pisałem, ale u brata wygląda na oryginalne, ale na razie nie mam możliwości zrobić zdjęć bo wyjechał |
_________________ 1/4 mili z MITSUBISHI to jak łowienie ryb z dziwką - jest fajnie ale nie po to ją masz
 |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 13-11-2009, 21:42
|
|
|
kosek napisał/a: | Może więc pomysły i propozycje jak czy jakie podświetlenie można zabudować?
(diody, żarówki, listwy czy "przekładki lampek" z innych modeli) |
Wsadzić listwe diodową białą która daje lekko grafitowe światło i myślę że miło to może wyglądac, mam takie coś na nogi zrobione |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
Sienio
Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 GDI
|
Wysłany: 16-11-2009, 17:27
|
|
|
Cari GDI 1,8 Elegance z 2002 r ma oryginalne podświetlenie schowka. Jest to przymocowana do górnej części otworu schowka w konsoli (po jego lewej stronie) prosta obudowa żarówki z blaszki.
Myślę że każda oprawka żarówki 5 W zamocowanej do paska blaszki i przykręcona do góry konsoli zapewni to oświetlenie. Tą lamkę widać jak głowę pochylisz do siedziska pasażera.
Lampka świeci się po włączeniu świateł zewnętrznych. |
_________________ Pozdrawiam Sienio
Carisma 1,8 GDI |
|
|
|
 |
|
|