|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:43 |
Prosba o rady, Cari z otomoto |
Autor |
Wiadomość |
MitsuCarisma
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2009, 19:43
|
|
|
mam pytanie odnośnie tej Cari http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10618731 możecie mi ja ocenić? i jedno pytanko ta odstająca klapa tylna przy prawej lampie nie wydaje wam się podejrzana? Spotykam się już drugi raz z taką klapa że tak odstaje ;/ |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 17-11-2009, 19:46
|
|
|
MitsuCarisma napisał/a: | możecie mi ja ocenić |
nastepnym razem zadawaj takie pytania w dziale "chce kupic carisme" zeby nie zasmiecac tematow technicznych.
(cos sie dzialo z nia z przodu i z tylu - wszystko jest zle spasowane )
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
devi
Nowy Forumowicz

Auto: nie mam
|
Wysłany: 18-11-2009, 11:21
|
|
|
Prawdopodobnie była składana z 3 rożnych samochodów, takie praktyki nie należą do rzadkości... sam szukam od czerwca porządnej Cari oczywiście nie w takiej cenie, ale z tego co się dowidziałem, im droższy samochód tym bardziej podejzany, z tego wzgledu, ze taka fure po czolowce kupujesz u turasa za grosze potem za grosze skladasz w pl i handlarz sie cieszy, bo wpada mu 5tys na czysto... a ty potem jezdzisz klockami lego ;d |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 18-11-2009, 11:34
|
|
|
poza tym jesli to faktycznie rok 2002 w co watpie (raczej koncowka 2001 jesli juz) to powinien miec srebrne znaczki i ciemne przednie lampy, wg mnie szukaj dalej.
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|
|