|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:43 |
Carisma 1.8GDI 98r. Prośba o pomoc w ocenie |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 16-11-2009, 13:47
|
|
|
ZEROSUPER napisał/a: | możesz zalać ceramizer. On pomaga popychaczom |
Ja natomiast odradzam takie rozwiazanie, polecam zainwestowanie w bardzo dobry olej syntetyczny i tylko syntetyczny i tyle. Ceramizer zageszcza olej, a GDI lubi rzadkie oleje, Z reszta gdyby ceramizer byl takim swietnym rozwiazaniem to potentaci tacy jak Mobil 1 czy Castrol itd stosowali by go razem z olejem, ale tak nie jest. Z reszta to nie jest temat na temat ceramizera, ale ja odradzam go stosowania w kazdym samochodzie z przebiegiem ponizej 500 000km (czyli kiedy jeszcze nie mamy "zajechanego" silnika). Jesli silnik pada, i chcemy odlozyc w czasie remont kapitalny o pareset km to wtedy mozna zastosowac taki polsrodek jak ceramizer, ale tylko wtedy.
Gratuluje
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Wojtas24
Forumowicz Wojtek

Auto: Mitsu Carisma 1.8GDI 98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-11-2009, 13:29
|
|
|
Gratuluje Zakupu Mam nadzieje że bedzie się dobrze spisywać a co do Gazu to cena założenia to około 6500 zł. Niom to nic Miłego Śmigania Życze |
|
 |
|
|