|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi 3000GT |
Autor |
Wiadomość |
SALEEN MUSTANG 302 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2009, 01:21 Mitsubishi 3000GT
|
|
|
Witam.
Przeglądając Dziś Serwis Allegro Zauważyłem Pewien Egzemplarz Mitsubishi 3000GT.
Oferta Sprzedającego Była Zaskakująca. Proszę Sami Zobaczcie.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10726495
Jaka Jest Wasza Opinia Na Temat Tego Egzemplarza ? Uważacie Że Stan Samochodu Jest Taki Jak Został Opisany W Opisie Aukcji ?
Pytanie Zadałem Z Ciekawości.
Pozdrawiam
SALEEN MUSTANG S302 |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 27-11-2009, 10:00
|
|
|
Witam, to egzemplarz z wolnossącym silnikiem 225 koni sprzedający albo nie wie co ma albo specjalnie zawyżył moc w ogłoszeniu, silnik wygląda jak by stał długi czas pod chmurką i z tego co widzę pod maską brakuję sporo gratów min: akumulatora z podstawką i mocowaniem, puszki filtra powietrza razem z rura dolotową, solenoid sterujących min. regulatorem cisnienia paliwa, drugiego wentylatora na chłodnicy, zbiornika spryskiwaczy, elementów tempomatu jest tez trochę bałaganu z kablami. Z zewnątrz widać że szpary na tylnej klapie się nie zgrywają z przednim zderzakiem też nie jest najlepiej, bark plastikowych osłon na lampach, zastanawia mnie również brak zdjęć wnętrza bo pewnie jest w gorszym stanie niż reszta, podsumowując auto jest zdekompletowane i zmęczone a pisanie o nim stan bardzo dobry to gruba przesada ze strony sprzedającego. |
|
|
|
 |
wujekwaldus
Forumowicz
Auto: BMW 320d 2007r
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 29-11-2009, 22:26
|
|
|
szkoda zę nie napisał że "Bezwypadkowy" i "nie wymaga wkładu finansowego":D to moje ulubione teksty:D |
|
|
|
 |
behemot
Forumowicz bubu

Auto: pajero 2
|
Wysłany: 30-11-2009, 21:18
|
|
|
No jeszcze "używany przez kobiete"
[ Dodano: 30-11-2009, 21:20 ]
która do tego nie bardzo umie jeżdzic co najcześciej kończy sie tragicznie dla stanu technicznego samochodu |
_________________ Stokrotka |
|
|
|
 |
|
|