|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Proszę o pomoc w zakupie |
Autor |
Wiadomość |
Rswiac
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
pantonik1
Mitsumaniak
Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Paź 2007 Posty: 131 Skąd: Lubaczów
|
Wysłany: 01-12-2009, 14:31 Pytanie
|
|
|
Czy jesteś pewny, że chcesz wersje USA? tak pytam, bo kiedyś brat (mieszkający w USA) powiedział mi, żebym zawsze kupował samochody ze strefy zamieszkania, chodzi o dostęp do części zamiennych (zamienników), itp. Sam kiedyś chciałem sobie ściągnąć, ale kupiłem Misie u nas:-) Wybór zawsze należy jednak do ciebie:-) |
_________________ O samochód należy dbać tak samo, jak o kobietę! - bądź bardzo podobnie:-) pantonik1 |
|
|
|
 |
watcher79
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3,2 DID V78
|
Wysłany: 02-12-2009, 11:42
|
|
|
Przebieg 147000 km to chyba żart (6000 mil/rok)... Nawet jak to jest w milach to nie chce się wierzyć . Zwróć uwagę na zuzycie elementów i przetarcia (kieronica, pedały... nawet dźwignia zmiany biegów mimo że to automat !!! ) |
_________________ Pajero '01 - 3,2 DID, automat (V78)
Galant '98 - 2,5 V6 24V, EA5A - SPRZEDANY
 |
|
|
|
 |
|
|