Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:17 |
Kodowanie kluczyka |
Autor |
Wiadomość |
kyru [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2008, 00:31 Kodowanie kluczyka
|
|
|
witam wszystkich,
jestem nowy na forum wiec nie bijcie
mam Outlandera 2007 3.0 V6 wersja hamerykańska...
i mam też kluczyk jeden orginalny....
i mam też drugi kluczyk orginalny, nacięty ale niezakodowany...
i mam też problem z zakodowaniem go a raczej maja problem w serwisach Mitsu w Katowicach....
proszę pomóżcie, może znacie jakiegos magica, który by to zrobił
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2008, 23:52
|
|
|
opisz co powiedział ci serwis na codzień koduje klucze i raczej nie wiem w czym mogą mieć problem |
|
|
|
 |
kyru [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2008, 23:01
|
|
|
powiedzieli , że nie mają oprogamowania do wersji amerykańskiej i ich komputer nie może się połączyc, w wyniku czego nie mogą zakodowac kluczyka |
|
|
|
 |
niedal
Mitsumaniak wózkowy

Auto: Hyundai Santa Fe GLS 2,7V6 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2007 Posty: 83 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 25-08-2008, 23:11
|
|
|
kyru napisał/a: | powiedzieli , że nie mają oprogamowania do wersji amerykańskiej i ich komputer nie może się połączyc, w wyniku czego nie mogą zakodowac kluczyka |
nie wiem na ile to wiarygodna wersja wytlumaczenia, ale do grandisa robili 3 podejscia i dopiero za 4 razem udalo sie zakodowac kluczyk.
stalem obok i bardzo komicznie to wygladalo, ale grunt ze sie udalo i dziala:) |
|
 |
broom
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 3.0 v6 XLS
|
Wysłany: 06-01-2009, 01:58
|
|
|
Ja też mam wersję amerykańską Out II 3.0 (z systemem Fast Key Entry) i w Warszawie w AutoGT (Wrocławska) mi zakodowali drugi kluczyk. |
|
|
|
 |
mituser
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2009, 15:11
|
|
|
broom napisał/a: | Ja też mam wersję amerykańską Out II 3.0 (z systemem Fast Key Entry) i w Warszawie w AutoGT (Wrocławska) mi zakodowali drugi kluczyk. |
Wlasnie tam dzwonilem - powiedzieli ze moze dadza rade ale nie maja pewnosci - w chwili wolnej podjade i sie upewnie. |
|
|
|
 |
|