|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero II] Który z nich warto zobaczyć..?? Który silnik jes |
Autor |
Wiadomość |
rafal102
Nowy Forumowicz
Auto: VW/AUDI
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
leśniczy22
Forumowicz
Auto: pajero 2,8 96r.
|
Wysłany: 10-01-2010, 17:09
|
|
|
Obejrzeć bardzo dokładnie ramę to jest podstawa, zwrócić uwagę na korozję blachy ale to już bez problemu jest do zrobienia. Sprawdzić napędy ale nie koniecznie lampki bo z tym bywa różnie ale czy się zapinają można sprawdzić samą jazdą. Reszta to już jak w każdym samochodzie. |
_________________ leśniczy22 |
|
|
|
 |
watson1911
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.8 TDi GLS 1997
|
Wysłany: 16-01-2010, 15:02
|
|
|
Jeśli chodzi o auto z fotki nr.1 to mogę obejrzeć bo jestem z Iławy.Jeśli ten egzemplarz będzie Cię interesował to daj znać
Trzeci też z Iławy,zagłębie Miśków czy co? |
|
|
|
 |
jabol66
Forumowicz
Auto: PII 2,8 3,0 3,5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Posty: 206 Skąd: EZD zduńska wola
|
Wysłany: 18-01-2010, 16:37
|
|
|
tak jak pisał poprzednik sprawdz ramę szczególnie z tyłu w okolicach tylnego mostu.
|Jezeli mogę dodać to po pierwsze poszukaj longa bo dużo wygodniej jeździ nsię longiem po asfalcie (trakcja i sterowność duuuużo lepsza) i może silniczek 2,8 (bo widze że te wszystkie są tylko w dieslu a podobno 2,5 mało udany silnik (podobno głowice siadają) i z tego co wiem to 2,5 jest na pasku a 2,8 na łańcuchu. tylko że 2,8 to tylko pajero II i po 94 roku i jeżeli szsukasz to poszukaj najlepiej takiego co ma skrzynie super select jak sama nazwa mówi super. |
|
|
|
 |
|
|