|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szykuje nam się nowy Colt 2010? |
Autor |
Wiadomość |
Janasa
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1,3 Glx 96-03r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2009, 20:03
|
|
|
a może wyślemy petycje do mitsu,żeby zaprojektowali małego potworka,jakim powinien być colt,to przecież taki pistolecik ja nie chce spokojnych miejskich autek,wole niskie małe zapierniczacze |
_________________ Zaproszenia na Lockerz.com
Więcej na PM |
|
|
|
 |
TeasyM
Mitsumaniak Red Mitsu Bad Ass
Auto: Mitsubishi Colt '98
|
Wysłany: 05-01-2010, 16:11
|
|
|
Agresywny wygląd Colta, to mi się podoba. Wersje po CJO, jak dla mnie za bardzo przypominają pociesznego brzdąca.
Jeden minus - mogli od razu podać ile litrów planktonu dziennie potrzebuje na wyżywienie ;P |
_________________ Zbieram punkty do baby za kierownicą ;P |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 05-01-2010, 16:46
|
|
|
No Stylizacja bije na łeb pozostałe marki, jeszcze niedawno byłem w stanie stwierdzić że Lancer i Scirocco to piekne i agresywne autka, a tutaj Colt w nowym design przebija je wszystkie, no piekny przyczajony kotek, oby taki projekt pozostał w rzeczywistości. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
macieekg
Mitsumaniak

Auto: Colt CAO 1.6
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Posty: 377 Skąd: Głosków k. Piaseczna
|
Wysłany: 06-01-2010, 22:48
|
|
|
Prototypy, projekty zawsze są fajne. Pamiętam jak miał wyjść focus mk1 jaką miał piękną linię agresywną, ale wersja która wyszła została bardzo złagodzona.
Tak samo projekt lancera sportback też bardzo mi się podobał, a ten model co wypuścili musieli przerobić na styl lanosa |
_________________ Live to ride, ride to live by
Mitsubishi Colt CAO 1.6 16v |
|
|
|
 |
|
|