Wrażenia ze zlotu w Białymstoku |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2006, 11:54 Wrażenia ze zlotu w Białymstoku
|
|
|
Kochani,
Piszcie o swoich odczuciach i przeżyciach. Wszelkie uwagi z pewnością pomogą organizatorom przyszłego zlotu i mam nadzieję, że pozwolą na wyeliminowanie wszelkich niedogodności. Ze swojej strony bardzo Wam wszystkim dziękuję za przybycie oraz Mitsumaniakową postawę. Jeżeli były problemy i kłopoty - przepraszam, myślę, że bardzo trudno jest zapewnić wszystkim idealną zabawę ale każda opinia pozwoli na zwrócenie uwagi na sprawy dobre jak i te mniej dobre.
Pozdrawiam i czekam na opinie. |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 12:00
|
|
|
Jak dla mnie było super tak jak już Ci mówiłem
Wielkie dzięki za takie zlociki |
|
|
|
 |
arrow [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 12:01
|
|
|
Wszystkim nie da sie dogodzic ale biorac pod uwage, ze bylo ok 70 aut i mnostwo zadowolonych ludzi to chyba nie ma sie czego czepiac , a ze ze zlotu na zlot jest coraz lepiej to tylko sie cieszyc . Mi sie podobalo,spotkalem starych znajomych zawsze pozytywnie nastawionych i to sie liczy, pozdrawiam wszystkich MITSUMANIAKOW! |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 28-08-2006, 12:02
|
|
|
tak jak mowia wszyscy
bylo super (mimo, ze daleko )
dziekówa za przyjecie, zaopiekowanie sie nami i pozegnanie
ps. ale i tak pucharku Wam nie odpuszcze |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
|
Wysłany: 28-08-2006, 13:36
|
|
|
...JA jestem bardzo nie zadowolony...!!!! -...bo mnie na zlocie nie było!!! (przeklęta praca )
Pozdro 4all |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
remigiusz [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 13:53
|
|
|
Nam również bardzo się podobało. Poznaliśmy wielu ciekawych ludzi
Wielkie dzięki i gratulacje dla organizatorów! |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 28-08-2006, 13:55
|
|
|
akbi napisał/a: | którym dyskretnie informował |
ale cicho bylo
hehe
WSTAWAC !!!!! WSTAWAC !!!!!! SNIADANIE !! hihih
to fakt , brak grupowego zdjecia, nie wiem czemu ,moze zapomnieli , nadrobimy nastepnym razem
powtorze jeszcze raz, warto bylo jechac taki kawal drogi |
|
|
|
 |
Adam MMC [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 14:28
|
|
|
Witam,
Ja także w imieniu MMC Car Poland chciałem podziękować Jackowi za organizację imprezy. Własnymi rękami wszystko przygotował i było bardzo miło. Super atmosfera, kulturka i organizacja jak na Mitsumaniaków przystało.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie jeszcze ciekawiej i jeszcze więcej osób!
Pozdrawiam wszystkich,
Adam |
|
|
|
 |
ralph [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 14:35
|
|
|
Byłem pierwszy raz na Zlocie Mitsumaniaków -> i teraz wiem że na 100% nie na ostatnim.. Rodzinę Mitsumaniaków poznałem zarówno od strony oficjalnej (w Białym) jak i mniej oficjalnej (w Supraślu) i moge się o niej wyrażać tylko i wyłącznie w samych superlatywach !!!
Pozdrowienia wszystkim KLUBOWICZOM !!! |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 14:39
|
|
|
no ja nie byłem (( a szkoda ... może kiedyś się wyrwe ... praca nie zając ale siedzieć w niej trzeba :/ propobuje jakies fotki wrzucić, że by se człowek zobaczył co wspaniaego go ominęło..... |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 28-08-2006, 16:12
|
|
|
...ja byłam pierwszy raz na zlocie, bawiłam się super...szkoda, że nie zabrałam mojego miśka ze sobą, następnym razem na pewno to zrobię, bo sięna mnie obrazi )) Ściskam wszystkich MitsuManiaków ^^ |
|
 |
Mari [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 17:31
|
|
|
hehe ja powiem krotko i zwiezle.... Ja chce juz nastepny zlocik:) Byle pierwszy raz, z wieloma ludkami sie jus znalem, poznalem duzo nowych twarzyczek, wogole boooommmmba jak dla mnie. Niesety moja miska nie mogla byc z Nami bo sie sfochowala ze chce ja sprzedac i popsula sobie alternator ;/ ale na nastepny zlot przyciagne przyszlego wlasciciela, zeby moje malenstwo tes moglo zobaczyc i poznac inne miski , POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH A SZCZEGOLNIE DLA ORGANIZATORÓW!!!!!!! |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2006, 17:52
|
|
|
NIGDY się tak dobrze nie bawiłem jak tym razem Zlot w Grudziądzu przespałem (byłem, ale spałem) i bardzo żałuję, bo jeśli było tak jak tym razem to... kurcze, choćby na drugim końcu świata miał być kolejny zlot i musiałbym wziąć pożyczkę, żeby starczyło funduszy na wyjazd to BĘDĘ NA 100% na każdym kolejnym zlocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie, warto, przyjeżdżajcie!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 28-08-2006, 18:08
|
|
|
I ja rowniez ciesze sie, ze mimo kombinacji z dojazdem udalo mi sie z Wami spotkac.
Jeszcze raz dziekuje organizatorom za mile przyjecie
PS do domu wrocilem 20 min temu |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|