|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3000GT Józefów |
Autor |
Wiadomość |
zuku3210
Mitsumaniak

Auto: BMW E36 328i Coupe M-Pakiet
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 492 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 12-01-2010, 21:11 3000GT Józefów
|
|
|
Witam się w dziale GTO coraz częściej tu zaglądam ponieważ powoli przymierzam sie do GTO, powoli tzn minimum rok moze lepiej, narazie jeszcze sie nie nacieszyłem Galantem.
To tyle wstepu, ogladam ogłoszenia i trafilem na tego o to http://moto.allegro.pl/it...0_gt_warto.html nie znalazlem aby byla o nim dyskusja, moze ktos ogladal go?? Interesuje sie poniewaz auto wyglada przyzwoicie , nawet bardzo, a cena jest prześmiesznie mała za niego jak również przebieg. Wie ktoś moze cos wiecej? moze byl juz wystawiany, lub kojarzycie sprzedawce. pozdrawiam |
_________________ "ej ty nie bądź menciu taki hop do przodu,
to nie jest gra jak w GTA czy SEGA Mega Drive,
do napisu "game over" wystarczy z nieba strzał,
tylko zostawisz po sobie DNA i wszystko ziom
pole, plan, kilka map za maryjną furtką..."
 |
|
|
|
 |
Devill
Forumowicz

Auto: 3000gt x2 TT 91 & SL 95
|
Wysłany: 13-01-2010, 14:22
|
|
|
cena starsznie niska az dziwne.
Spytaj czy przebieg czasem nie jest w milach, tak samo nie pisze ze jest bezwypadkowy.
NO i automat, w tym aucie to nieporozumienie. |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-01-2010, 20:12
|
|
|
zauważyłem że szczelina między maską a zderzakiem nie jest równa, więc może coś mu dolega.Z tym przebiegiem masz racje bedzie w milach bo auto ze stanów jak jest w opisie no i widać że ma uchwyty na pasy (chyba wersje na stany miały tylko, dobrze kojaze ??) Devill napisał/a: | NO i automat, w tym aucie to nieporozumienie. | chodzi o to że to słaba/nie precyzyjna skrzynia czy ogólnie że to automat a nie manual? Osobiście wole manuale Szkoda że tak daleko żeby obejżeć. W sumie bliżej i dłużej przyglądnąc sie 3000GT miałem okazje tylko raz na spocie w Rybojadach, kiedy jeden z MM z Poznania był czarnym VR4 - ale tamten to prawdziwy kozak był, tylko ciarki przechodziły na ten widok |
 |
|
|
|
 |
Devill
Forumowicz

Auto: 3000gt x2 TT 91 & SL 95
|
Wysłany: 14-01-2010, 14:14
|
|
|
mialem kiedys eclipsa z ta skrzynia automatyczna, strasznie mulil a jak sie nie myle ta skrzynia ma 2albo 3 biegi i jeden nadbieg. Jak depniesz to najpierw masz z 2-4sek mula zanim ona zredukuje bieg i dopiero jedzie. 3000gt to ciezkie auto. Jesli chcesz fajnie pojezdzic szukaj tylko z manualem. Zapytaj moze ktos z forum mieszka niedaleko i moze podjechac je zobaczyc. |
|
|
|
 |
zuku3210
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-01-2010, 18:56
|
|
|
Dobrze mówisz, to ciężkie auto i zabójczej mocy to też niema SL,podejrzewam że z ta skrzynią było by niewiele lepiej od Galanta 2.5 w manualu. nie znam się na automatach za bardzo ale czasem jeżdze z kumplem omegą i wkurzające jest te zmienianie biegów przez automat tak jak mówisz opóźnienie jest troche a uczucie jak bym jechał autobusem miejskim Myslę że nie ma potrzeby żebym kogoś ganiał w taką pogodę po warszawskich przedmieściach, gdyby był to manual może bym kogoś poprosił dostałem dosyć dużo zdjęć na maila no i było by co dłubać przy nim jeszcze, ale to dobrze bo mam zamiar jak kupować to coś do dopieszczenia bo sprawia mi to przyjemność narazie "autem testowym" Galant
Btw przebieg przeliczony na Km ten co podany ale sam włąściciel napisał ze watpi zeby był rzeczywisty. |
 |
|
|
|
 |
|
|