Kluczyk do Outlandera II |
Autor |
Wiadomość |
Wazzi
Forumowicz
Auto: Outlander intense +
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 95 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 18-01-2010, 20:31
|
|
|
Co do odpalenia metalowym to w momencie odpalania trzymaj kostke kluczyka przy tym metalu auto odpali normalnie. |
|
|
|
 |
arkadiusg
Nowy Forumowicz arkadiuszg
Auto: OUTLANDER 3.0
|
Wysłany: 18-01-2010, 21:39
|
|
|
tadzio napisał/a: | Witam. Mam pytanko czy któryś z kolegów jeżdżący Outlanderem II 3l 2007 ze stanów robił coś z lusterkami aby grzały bo w moim nie są chyba podgrzewane. Pozdrawiam |
Witam kolego. Mam też takiego Outka z 2007r i powiem Ci że lusterka są podgrzewane gdyż w moim aucie prawe lusterko grzeje ,ale lewe juz nie (podejrzewam że jest wstawione jakieś zwykłe na sztukę ) Też musze coś z tym zrobić ale nigdy nie ma czasu. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-01-2010, 23:47
|
|
|
altar3 napisał/a: | zwykłym kluczykiem metalowym odpala ale zaraz gaśnie |
Załóż na klucz metalowy kartę KOS. Wtedy odpali i nie zgasnie. Jest to opisane w instrukcji obsługi samochodu. |
|
 |
tadzio
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 19-01-2010, 19:46
|
|
|
arkadiusg napisał/a: | tadzio napisał/a: | Witam. Mam pytanko czy któryś z kolegów jeżdżący Outlanderem II 3l 2007 ze stanów robił coś z lusterkami aby grzały bo w moim nie są chyba podgrzewane. Pozdrawiam |
Witam kolego. Mam też takiego Outka z 2007r i powiem Ci że lusterka są podgrzewane gdyż w moim aucie prawe lusterko grzeje ,ale lewe juz nie (podejrzewam że jest wstawione jakieś zwykłe na sztukę ) Też musze coś z tym zrobić ale nigdy nie ma czasu. Pozdrawiam. |
Witam , sprawa lusterek w Outlanderze ze stanów jest prostsza nisz myślałem wkłady kupiłem za 300 zł włożyłem bezpiecznik w miejsce obok bezpiecznika tylnej szyby napięcie w drzwiach było w kostce od regulacji lusterek wpiołem kable i grzeją OK |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 21-05-2010, 23:03
|
|
|
witam czy można uruchomić drugi kluczyk bo mam taki problem że bateria w tym drugim kluczyku jest dobra klucz otwiera zamek w drzwiach i odpala auto ale nie działa w nim pilot podczerwieni tzn. nie zapala sie dioda ;lock, unlock kluczyk jest taki jak na zdjęciu w poprzednich postach , może trzeba go jakoś programować? :roll:doszedłem sam Wystarczyło otworzyć obudowę kluczyka i jest tam ukryty przycisk którym uruchamiamy kluczyk |
|
 |
|