Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
08-03-2009, 15:16
TRIP COMPUTER
Autor Wiadomość
.TM 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 4G18
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-01-2010, 13:48   

krzychu jak przypasujesz ten termometr daj znać co i jak, czy pasuje i jak działa

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 26-01-2010, 13:50   

Luty u mnie odpada ale jak znajdę chwilę to się zainteresuję i wypadało by żeby w garażu trochę cieplej było :P

puntspusy 
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Wysłany: 26-01-2010, 13:57   

swietny jest, podoba mnie sie, dzieki krzychu ( mam nadzieje ze moge ci mowic po nicknamie)
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 14:04   

puntspusy napisał/a:
( mam nadzieje ze moge ci mowic po nicknamie)

:occasion5:

Myślałem o czerwonym wyświetlaczu, przedłużonych przewodach + voltomierz. Tylko obawiam się że szerokość wyświetlacza może nie zmieścić się między kratki nawiewu.

Brakuje mi tam opcji ściemnienia po włączeniu świateł co może razić w nocy szczególnie że jest w centralnym miejscu.

puntspusy 
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Wysłany: 26-01-2010, 14:13   

moze trzeba by pomyslec o innym miejscu na ten termometr ? jeszcze niemam pomyslu ale osobiscie wolalbym zostawic badziewny zegar i znalesc alternatywna lokalizacje
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 14:23   

Jak by przyszło i badziewnie wyglądało myślałem o zapalniczce ;) Żeby zerkać (otwierać) tylko wtedy kiedy potrzeba. Ale też nie mierzyłem dokładnie. Osobiście by mnie wkurzało jak ktoś montuje coś na desce i nie pasuje do reszty (wszelkie termometry, czujniki cofania, BT itd).

capelush 
Mitsumaniak

Auto: Lancer EVO MR touring '10
Wysłany: 26-01-2010, 14:24   

ja posiadam oddzielny termometr ale zakladany w mitsu- jest pomiedzy nawiewami i centralna konsola. ustawiony jest na pomiary wewnatrz za przednim rzedem siedzen oraz dodatkowa czujka do temp zewnetrznej. cykne zdjecie to wrzuce.

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 14:26   

WOW czekam na foty. Podejrzewam że chodzi Ci o wnękę 1 DIN pod radiem? Ja tam ma CB zamontowane :P

capelush 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 14:28   

nie nie. to male jest a nie takie potezne. zaraz pod nawiewami- minimalnie odstaje- chyba w mitsu to bylo jako opcja -ale dilera a nie farbyczna

ApAcHoS 
Mitsumaniak

Auto: Volvo C70 Cabrio/ Grandis
Wysłany: 26-01-2010, 20:44   

Capelusch dawaj foty...ile taka impreza Cię kosztowała...? :roll:

capelush 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 22:07   

250 zl.ale robil to poprzedni wlasciciel- w aso dokladniej w zabrzu her gum. ja robilem tam kamerke cofania. dzisiaj juz nie dam rady porobic zdjec. postaram sie w tym tygodniu.

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 22:11   

capelush napisał/a:
ja robilem tam kamerke cofania

A wyświetlacz to gdzie masz?

capelush 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 22:17   

po lewej stronie kierowcy-ciag na osi lusterek- probowalismy w roznych miejsach- tam najlepiej sie patrzy. no i daje to efekt- duzzzy

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-01-2010, 22:33   

Chętnie pooglądam zdjęcia. Chodź nie ukrywam że dla mnie kamera cofania miała by sens tylko w przypadku jakiejś stacji multimedialnej 2Din w miejscu radia szczególnie że z montażem nie było by większego problemu.

Pawel`85 
Forumowicz
Lancerniety

Auto: Lancer 1,6 2005 Kombi
Wysłany: 27-01-2010, 21:42   

Sa kamerki cofania w lusterku wstecznym. Tzn zakladasz wyswietlacz na lusterko i kiedy kamera nie nadaje to masz normalnie lustrzana powierzchnie a jak wlaczysz kamerke to widzisz obraz z kamerki. Tez myslalem nad takim czyms.

http://www.autododatki.pl...glosnikiem.html

Odpowiedz do tematu