|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:43 |
Carisma do oględzin:) |
Autor |
Wiadomość |
kwix21
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.3 1994
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2010, 06:59 Carisma do oględzin:)
|
|
|
Witam.
Zamierzam kupić sobie Carismę,zamienić swego "starego" lancerka z 94 na Carisme w lepszym stanie,bo mój lancer porysowany strasznie jest a szkoda mi kasy na nowy lakier. Więc do rzeczy: znalazłem niedaleko od siebie pewne ogłoszenie,co o niej powiecie?
http://allegro.pl/item887...e_sprzedam.html
może znalazłby się ktoś z Elbląga kto mógłby mi ją sprawdzić jeśli może mieszka na tym samym osiedlu?:)
proszę o opinie na jej temat,zaznaczam,że troszkę mi się śpieszy.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 30-01-2010, 09:15
|
|
|
Na tylnych drzwiach jest listwa, na blotniku i drzwiach przednich kierowcy juz nie ma-podejrzane...,z tylu wycieraczka troche przeciagnieta za bardzo w strone lewa (na zewnatrz), dosyc uboga wersja brak nawet klimatyzacji. Za malo zdjec, brak waznych zdjec przodu i komory silnika- chyba ze wlasciciel chce cos ukryc.
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
zbycho77
Mitsumaniak
Auto: Renault Scenic II, Colt VI 1.5
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 495 Skąd: Lublin/Łęczna/Turka
|
Wysłany: 30-01-2010, 10:17
|
|
|
Dokładnie tak jak mówi Robson brak tej listwy na drzwiach od kierowcy lekko podejrzany. Nic jednak innego w sumie nie "bije po oczach", szkoda, że gość nie pokazał komory silnika. Poproś go o te fotki.
Robson86 napisał/a: | dosyc uboga wersja brak nawet klimatyzacji |
z drugiej strony auto naprawdę tanie ... jak za taką fajną brykę to nawet przy tym wyposażeniu małe pięniądze, dodatkowo wygląda na to że ma od razu gaz i to holenderski. Moim zdaniem godna uwagi, tylko jedna mała uwaga:
kwix21 napisał/a: | zaznaczam,że troszkę mi się śpieszy | - na takich śpieszących się czekają cwaniaki, podejdź do kwestii spokojnie, jak coś jeszcze w okolicy wypatrzysz dawaj linka.
pzdr |
_________________ Zbyszek |
|
|
|
 |
pawel5471
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI LS
|
Wysłany: 30-01-2010, 10:38
|
|
|
wycieraczka to mogła się przestawic w mojej też tak jest, ale dzrzwi podejrzane, troszke niska cena ale to jest troche uboga wersja, ciekawe jak silnik wygląda ?? |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 30-01-2010, 12:55
|
|
|
A ta cari była już chyba opisywana gdzieś wcześniej
gulgulq napisał/a: | zwłaszcza że po drugiej stronie na drzwiach jest |
Na drzwiach tylko błotnika już nie sięgło.
Szkoda, że nie ma przodu, ale ze swojej strony dodam, że jak jest zdjęcie zderzaka tylnego to wygląda jak by lewa strona dochodziła do klapy a prawa się gdzieś zapadała albo klapa odstawała |
|
|
|
 |
|
|