|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:48 |
[Cari 1.8 GDI] Proszę o ocenienie stanu samochodu ;) |
Autor |
Wiadomość |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 31-01-2010, 17:54
|
|
|
Tak na pierwszy rzut oka nie widać jakoś takoś nic nie pokojącego aż tak bardzo, z tyłu brakuje znaczka GDI, ale przedewszystkim zdjęcia są mało umiejętnie zrobione. Przydałoby się zdobyć jakieś lepsze fotki. a i jeszcze chyba z tyłu zderzak z lewej strony jest lekko drapnięty. |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Pomógł: 47 razy Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 4047 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 31-01-2010, 18:04
|
|
|
Co do tego zderzaka to też zauważyłem. Ale akurat drapnięcie takie nie jest dla mnie dyskwalifikujące. Właśnie bardziej mi chodziło o takie szczegóły widoczne dla miłośników marki, typu ten brak znaczka GDI. Pewnie niedługo się wybiorę, ale znając życie czas będzie tylko w weekend(niestety pracuję od 8-16, a później to już się powoli ściemnia, więc nie ma wtedy sensu oglądać). Dzięki za szybką odpowiedź. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 31-01-2010, 18:11
|
|
|
Teraz zaczyna się nowy tydzień to poproś go, żeby zrobił dokładniejsze fotki typu przód, kabina (fotele itp), tył, silnik, tylko takie bardziej centralne a nie jakieś ukosy itp. |
|
|
|
 |
|
|