|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:48 |
[Cari 1.9DI-D] bardzo prosze o ocene |
Autor |
Wiadomość |
MitsuCarisma
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2010, 19:47 [Cari 1.9DI-D] bardzo prosze o ocene
|
|
|
Witam! Drodzy forumowicze prosze o ocenę tej cari
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11353710
Mam jeszcze jedno pytanie szukam wersji comfort z 115 KM silnikiem i chciałem się dowiedzieć czy te modele wychodziły z czarnymi progami czy tylko progi w kolorze nadwozia?? POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 31-01-2010, 19:57
|
|
|
MitsuCarisma napisał/a: | chciałem się dowiedzieć czy te modele wychodziły z czarnymi progami czy tylko progi w kolorze nadwozia?? |
tylko progi w kolorze nadwozia.
Jest mala roznica w szczelinach pomiedzy maska a linia swiatel z przodu (roznica miedzy dwoma stronami). Maska tez jakby troszke krzywo spasowana-szczeliny. Pod maska ta blacha do ktorej przymocowany jest prawy reflektor jakby byla stukana jakas , od wewnetrznej strony maska jakby byla niebieska (podniesiona maska0wtedy to widac).
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
MichuGdy
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.8 GDI 2002 r.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 389 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 01-02-2010, 00:42
|
|
|
Hello,
W pełni zgadzam się ze słowami kolegi Robson86. Zdecydowanie przód był robiony. Dodam tylko od siebie,że świadczy o tym. in jeszcze fakt, iż są nie fabryczne zaślepki do mocowania przednich czarnych kratek.
Bezwypadkowy on nie jest. W przebieg również nie wierze.
Pozdrawiam,
Michał |
|
|
|
 |
|
|