|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 00:47 |
Gdzie dostac chłodnice i przewody hamulcowe do Space Wagon'a |
Autor |
Wiadomość |
piotrek i tata [Usunięty]
|
Wysłany: 29-08-2006, 22:56 Gdzie dostac chłodnice i przewody hamulcowe do Space Wagon'a
|
|
|
Siemka mam problem potrzebuje zakupić przewody hamulcowe do Mitsubishi Space Wagon 1,8 benzyna 16V, Chodzi mi o przewody hamulcowe prowadzące od pompy na tył samochodu oraz chłodnice w dobrym stanie o rozsądnej cenie mieszkam w Warszawie jak któś będzie miał jakies sugestie ze związanym tematem to prosze o kontakt najlepiej na Gadu Gadu bo jestem prawie cały czas
JCH edit:
literówka |
Ostatnio zmieniony przez JCH 29-08-2006, 23:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 29-08-2006, 23:28 Gdzie chłodnice ...
|
|
|
Witaj piotrek i tata
Poszukaj tematu Sprzedawcy części - polecam/nie polecam w Dziale Kupię / Sprzedam, być może są tam jakieś namiary "warszawskie". Poszukaj też Japan Cars albo Inter Cars. Jest jeszcze też allegro, gdzie jest dużo rzeczy.
Jeżeli Ci się nie spieszy to najbardziej zaufanym i polecanym dostawcą jest użytkonik naszego Forum o nicku japaneze - namiary znajdziesz w tym wątku o polecanych sprzedawcach. Tylko czasem kiepsko u Niego z wysyłką części ale to już musisz sam ustalić. I podobno japaneze jest teraz na urlopie.
PS. Post w zasadzie jest z gatunku kupię/sprzedam a mamy przyjety Regulamin, że ogłaszać można się po napisaniu min 10 postów. Proponuję napisz coś więcej o samochodzie i będzie okay.
Zapraszam do udziału w Forum. Space Wagony to fajne autka! |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-08-2006, 07:27
|
|
|
Sprzedam można od 10 Kupię bez problemu |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Misiek_Haribo [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2006, 09:09 Re: Gdzie dostac chłodnice i przewody hamulcowe do Space Wag
|
|
|
piotrek i tata napisał/a: | Siemka mam problem potrzebuje zakupić przewody hamulcowe do Mitsubishi Space Wagon 1,8 benzyna 16V, Chodzi mi o przewody hamulcowe prowadzące od pompy na tył samochodu oraz chłodnice w dobrym stanie o rozsądnej cenie mieszkam w Warszawie jak któś będzie miał jakies sugestie ze związanym tematem to prosze o kontakt najlepiej na Gadu Gadu bo jestem prawie cały czas
JCH edit:
literówka |
Odezwij się do mnie na prywatny mail (simov@poczta.onet.pl) to dam ci telefon do gościa, który handluje częściami do Mitsubishi w Kobyłce i Wołominie. |
|
|
|
 |
|
|