Przesunięty przez: Hubeeert 17-05-2006, 15:11 |
Spot w Białymstoku - wrażenia |
Autor |
Wiadomość |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-07-2005, 19:43
|
|
|
na dole widac kawalek moje poleglej glowy |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 22:18
|
|
|
Grubo
Ładnie
Piknie
i te ogóry |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 03-07-2005, 23:09
|
|
|
okres ochronny dla jackiego zakonczony wyborowa wrocila |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 04-07-2005, 00:07
|
|
|
ogory musza byc jak bolec jest, no i zubr w trawie puszczy - piekne jest te podlasie, zreszta kofi wspominal o tym wczesniej
kofi wcale gwozdzia nie przybil tylko czegos szukal, akurat jak robilem zdjecie |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 04-07-2005, 07:44
|
|
|
no to widze że całkiem fajnie było na zlocie A tylko sie zastanawiam gdzie ja byłem w tym czasie? |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 04-07-2005, 09:56
|
|
|
Igi ty pewnie szukales czegos do picia. Ale tak ogolnie impra byla super szkoda ze tak wczesnie musialem zwijac zagle (tzn odjechac z piskiem wscieklosci), ale to nic odbije w Grudziadzu. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 04-07-2005, 10:06
|
|
|
j.sumkowski napisał/a: | Igi ty pewnie szukales czegos do picia. |
Taaaaa. Przekonałem się że ZUBR nie lubi ognistej wody a w szczególności 6 żubrów wręcz nie trawi tejże wody |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 04-07-2005, 12:02
|
|
|
Zlocik-spocik SUPER!
Podziekowania dla organizatora i pozdrowienia dla uczestnikow, rowniez zbetonionych |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 06-07-2005, 11:07
|
|
|
żal pupę ściska. że musiałem zwinąć się z dziećmi nieco wcześniej, niż przewidywałem. ale było okejos, tym bardziej, że mnie pyłki nie zaatakowały i syndrom dnia następnego w związku z tym też mnie ominął.
JACKIE: odnośnie tego matiza, to takie małe sprostowanie: jeśli dobrze zrozumiałem, to był mistrz europy w kategorii "jakość brzmienia", które to mistrzostwa organizują jacyś niemce i testują jakość na jakiejś swojej specjalnej płytce. no i na pewno nie było dyskoteki, tylko jakiś acid jazz, czy cuś w podobie, bo nie mogłem się skupić szukając źródła dźwięku, którego nie znalazłem.
celestyna wracała jak zwykle bez problemów. a w piątek w końcu zostawiam ją u lakiernika!!!
gorące pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu, a zwłaszcza od Maksa dla Wiktorii |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

|
Wysłany: 06-07-2005, 12:06
|
|
|
Dzieki w imieniu Wiktori na pewno przekaze. Zlocik spocik i tak byl fajny. Tylko szkoda ze wraz z Kordianem musielismy szybciej sie zmyc |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2005, 19:20
|
|
|
Matejko napisał/a: | Jackie napisał/a: | Nic podobnego!
To oczywista reakcja alergiczna na pyłki pylących traw!!!! (i tej wersji się będę trzymał) Boże co za naród, od razu tak od czci i wiary, że niby człowiek jak już coś to od razu pijak i takie tam, znaczy chory byłem i wszystko!
Pozdrawiam
EDIT:
Matejko, czy na potzreby dnia, mógłbyś nieco zmienić obrazek pod postem??Jakoś tak mnie mdli..... |
czy napisalem gdzies pijaku
tak rozumiem reakcja alergiczna, oczywiscie wierze, ciekawe co bedzie kwitnelo na koniec sierpnia w grudziadzu
moge np na taki:
|
co to za zamieszczanie moich zdjec??
a tak apropo jestem w Łomzy ktos tu z okolic jest chetny na jakis zlot przy piwie???? |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 06-07-2005, 20:26
|
|
|
deenbe napisał/a: |
co to za zamieszczanie moich zdjec??
a tak apropo jestem w Łomzy ktos tu z okolic jest chetny na jakis zlot przy piwie???? |
ono juz tak samo moje jak i twoje |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

|
Wysłany: 23-07-2005, 17:05
|
|
|
Chlopaki wrzuccie jeszcze raz zdjecia bo po zmianach oczywiscie sa krzyzyki a fajnie powspominac. |
Eclipse-TNT
Hania-TNT
|
|
|
 |
|