[EAx 97-04] GALANT 2,5 V6 Świętochłowice proszę o opinię |
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 04-02-2010, 22:25
|
|
|
Na chlodnicy tez powinien byc emblemat Mitsubishi (jakies 5cm od mocowania lewego w takim plaskim miejscu) szczegol ale
Takie cos:
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 04-02-2010, 22:31
|
|
|
Wydaje mi się że ta strona której nie widać czyli od kierowcy. Jeszcze nie zdążyli poskładać a już fotki robią. Zwróćcie uwagę że dwie nowe śruby leżą na chłodnicy. Jak wpisałem ich nr telefonu w google to wyszło parę ich aukcji. Mają pokaźny zbiór uszkodzonych aut. Pewnie stopniowo je uzdatniają i sprzedają. |
|
|
|
 |
k_olo
Nowy Forumowicz k_olo
Auto: POSZUKIWANY Galant 2,5 V6 komb
|
Wysłany: 04-02-2010, 22:34
|
|
|
właśnie zauważyłem śrubki...
spróbuje go jutro obejrzeć.
mam pytanie:
ten galant jest nie opłacony- ile wyniosą opłaty przy tej pojemności?
2-3tysiące? |
_________________ k_olo |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23645 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-02-2010, 23:01
|
|
|
sebo199 napisał/a: | Zwróćcie uwagę że dwie nowe śruby leżą na chłodnicy. | Też miałem o tym pisać, opłaty w granicach 2500zł, przedni pas nosi ślady dziwnych pofalowań i załamań światła, troszke na lewo od tych śrubek, no i to przetłoczenie to takie jakby chyba niepełne, nawet widać jakby delikatnie był zagnieciony w dół pas tak na lewo od śrubek około 3-10cm |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 05-02-2010, 00:08
|
|
|
Wiadomo że ciężko o auto w wieku około 10 lat które będzie całkowicie bezwypadkowe lub bez najmniejszej kolizji. Ale niech ta naprawa będzie przeprowadzona profesjonalnie i sprzedający powie o tym co było robione. Zawsze jak sprzedawałem jakieś swoje auto to mówiłem uczciwie jakie miałem z nim przygody i jakich ewentualnie się doszukałem po poprzednich właścicielach. Zawsze udawało mi się je szybko sprzedać i bez problemu. Może miałem szczęście do rozsądnych kupujących. |
|
|
|
 |
BORIS
Forumowicz NO PAPARAZZI! :)
Auto: EA2A SE
|
Wysłany: 05-02-2010, 13:09
|
|
|
robertdg napisał/a: | Ciekawe czemu zakrywa tablice rejestracyjne, aby nie było widac daty ważności I tak wyjdzie wszystko w praniu jak sie zerknie w papiery auta, bedzie wiadomo kiedy tablice byly wydane, no chyba ze auto przyjechało na lawecie, a tablice tak tylko dla zmyłki. |
a w duzym albo malym briefie nie ma czasami daty wyrejestrowania pojazdu?
fakt...czasami nie jest to zbiezne z data sprowadzenia do Polski, ale tylko czasami... |
_________________ u nas jeździ się wyłącznie PKS-em |
|
|
|
 |
tomek96
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi galant 2.5 V6sport
|
Wysłany: 07-02-2010, 20:55
|
|
|
[quote="robertdg"] sebo199 napisał/a: | Zwróćcie uwagę że dwie nowe śruby leżą na chłodnicy. | Też miałem o tym pisać, opłaty w granicach 2500zł, przedni pas nosi ślady dziwnych pofalowań i załamań światła, troszke na lewo od tych śrubek, no i to przetłoczenie to takie jakby chyba niepełne, nawet widać jakby delikatnie był zagnieciony w dół pas tak na lewo od śrubek około 3-10cm[/quote
prawdopodobnie masz rację bo i profile czyt. załamania są yyyy brzydkie ale jeśli jest to orginalny pas z tego auta to nic poważnego go nie przytrafiło moim zdaniem ładny tylko opłaty cię przerosną w celnym ten rok lekko 2700 +recykling 500 tłumaczenia+-100 przegląd 100 no i oleje paski itd |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23645 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 14-02-2010, 20:09
|
|
|
k_olo, byłes osobiście oglądać Galanta, jeżeli tak to prosimy o opinie. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
emefe
Mitsumaniak 02152/KMM

Auto: Van Niemitsubiszi
|
Wysłany: 18-03-2010, 11:37
|
|
|
Stary temat, ale sie podłącze, bo powtarzają się auta od tego kolesia ze Świętochłowic. Byłem u niego jakos w wakacje i wiem jakie sprzedaje auta. Kupuje zwalone Gale in Deutschland a później je naprawia (sam) w Polsce i opycha z dużym bonusem. Ja bym u niego nie kupił. |
|
|
|
 |
|