|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Colt - zimowki - pytanie?? |
Autor |
Wiadomość |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 16-02-2010, 20:13
|
|
|
idas napisał/a: | Courier Snowfox | oj ja bym się tak nadto nie rozpędzał z chwaleniem tych opon, miałem je w któryms tam aucie wstecz, jak dla mnie porażka, opona miękka, pomimo tego że miesa ma dużo, wkońcu 70%wyskości z szerokości (175/70) a opone potrafiło rozerwać jak przy 50km/h wpadłem w dołek głębokosci koło 8cm, druga opona podobnie skończyla swój żywot, kierowca tira ściął sobie łuk i musiałem ucieć troche z asfaltu na pobocze, wybój w kształcie piłki ręcznej załatwił opone, prędkośc wtedy była rzędu 60 - 70km/h, dodam że miałem dokładnie taka sama rozmiarówke, nie polecam, obie opony załatwiłem w przeciągu niecalego tygodnia od ich kupna. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
idas
Mitsumaniak

Auto: Toyota Celica VII
Pomógł: 46 razy Dołączył: 13 Paź 2008 Posty: 1716 Skąd: Wrocław/Rawicz
|
Wysłany: 16-02-2010, 21:01
|
|
|
To dziwne:) ja tych opon nie oszczędzam, a tu we Wrocławiu łatwo z dziurami nie mają;) Nie ma żadnych balonów, opony wciąż wyglądają jak nowe - wolno się zużywają. Poza tym w linku który podałem 90 procent to bardzo zadowoleni użytkownicy:]
Cytat: | Nie orientujesz się, w jakiej są cenie? |
Nie bardzo bo dostałem je razem z samochodem:) Ale czytałem, że około 140zł/sztukę w tym rozmiarze. Faktem jest jednak że może już być problem z ich dostaniem, bo chyba je wycofano z produkcji...Sam nie mogłem znaleźć w niby przepastnym internecie:/ No nic to tylko takie moje 3 grosze do dyskusji:] |
_________________ Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
 |
|
|
|
 |
geckon [Usunięty]
|
Wysłany: 17-02-2010, 18:03
|
|
|
Udało mi się znaleźć Firestone Winterhawk 2 w niskiej cenie:
http://www.motostrada.pl/...0r13_61005.html
I w sumie na to bym się zdecydował, o ile warto oczywiście się tą oponą interesować. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 17-02-2010, 19:14
|
|
|
geckon, ujezdzam 2gi sezon te opony i musze przyznac ze jestem zadowolony. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|