|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3000 GT VR-4 Ząbki |
Autor |
Wiadomość |
Pinki [Usunięty]
|
Wysłany: 18-02-2010, 10:46 3000 GT VR-4 Ząbki
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów.
Słowem wstępu chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy wpis na tym forum dlatego z góry przepraszam za wszelkie pomyłki i potknięcia.
A teraz bez zbędnych ceregieli przejdę do rzeczy:
Już po raz drugi znalazłem na allegro ten oto model Mitsubishi i pytanie z mojej strony, czy może ktoś z klubowiczów wie coś o tym egzemplarzu???
http://moto.allegro.pl/item926804301_vr_4.html
Sprawa wydaje się o tyle dziwna, że jak na osobę, która chce sprzedać samochód zamieszcza wyjątkowa niewiele informacji no i ta cena
Nie wiem czy warto jechać obejrzeć bo z pod Krakowa KAWAŁ drogi |
|
|
|
 |
Devill
Forumowicz

Auto: 3000gt x2 TT 91 & SL 95
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-02-2010, 12:13
|
|
|
Z tego co pamietam, auto wystawiane kilka razy, z opisu z poprzednich ogloszen wynikalo , ze wlasciciel nie wie co jest przyczyna, podejrzewam , ze do dzisiaj nie wie. Jesli byla by to cewka sam by ja wymienil, a auto sprawne zyskalo by na wartosci.
Nie pakowal bym sie w ten zakup |
|
|
|
 |
Seven [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2010, 16:06
|
|
|
Widziałem to auto ... Wtedy w aukcji było napisane że złe świece były wkręcone i przez to auto dziwnie pali.
A więc ... Nie lubię wchodzić ludziom w interesy, ale tutaj szkoda żeby ktoś jechał kawał drogi oglądać to padło.
Felgi pogięte w takim stopniu że zawiecha też swoje dostała ... bo jak to właściciel określił "był sobie Driftować na centrum handlowym i zaliczył krawężnik".
kierunki z przodu wyjęte bo "siara" ... a zamiast nich w ręku chyba gięta siatka.
Fotele przetarte.
Przedni zderzak pęknięty bo podobno za głęboko wjechał do garażu.
Auto czerwone, nie malowane niby ... ale na podłodze garażu czerwone ślady, wewnętrzne gumy w drzwiach popryskane, a ze schowka wypadł spray.
Silnik wyglądał ładnie. Pomalowany, wyczyszczony lśnił jak psu ... ale już przy odpaleniu brzmiał jak 5l stary Ford.
Najbardziej się ubawiłem natomiast w kiedy pojechaliśmy zrobić rundkę. Na prostej auto zaczęło się dusić i strzelać, a na zakręcie po jakże zabawnym pokazie "driftu" i zrobieniu 180* wracaliśmy jakieś 50 metrów pod prąd między samochodami ><.
Reasumując ... Igła - brać puki stoi !!! A właściciel do kabaretu, bo dawno się tak nie uśmiałem. |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 20-02-2010, 09:34
|
|
|
Cena mówi sama za siebie, widać że właściciel chce się za wszelką cenę pozbyć auta. |
_________________ www.3000gt-forum.cba.pl
 |
|
|
|
 |
|
|