Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
3000 GT VR-4 Ząbki
Autor Wiadomość
Pinki
[Usunięty]

Wysłany: 18-02-2010, 10:46   3000 GT VR-4 Ząbki

Witam serdecznie wszystkich klubowiczów.
Słowem wstępu chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy wpis na tym forum dlatego z góry przepraszam za wszelkie pomyłki i potknięcia.
A teraz bez zbędnych ceregieli przejdę do rzeczy:

Już po raz drugi znalazłem na allegro ten oto model Mitsubishi i pytanie z mojej strony, czy może ktoś z klubowiczów wie coś o tym egzemplarzu???

http://moto.allegro.pl/item926804301_vr_4.html

Sprawa wydaje się o tyle dziwna, że jak na osobę, która chce sprzedać samochód zamieszcza wyjątkowa niewiele informacji :?: no i ta cena :shock:
Nie wiem czy warto jechać obejrzeć bo z pod Krakowa KAWAŁ drogi :(

Devill 
Forumowicz

Auto: 3000gt x2 TT 91 & SL 95
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-02-2010, 12:13   

Z tego co pamietam, auto wystawiane kilka razy, z opisu z poprzednich ogloszen wynikalo , ze wlasciciel nie wie co jest przyczyna, podejrzewam , ze do dzisiaj nie wie. Jesli byla by to cewka sam by ja wymienil, a auto sprawne zyskalo by na wartosci.

Nie pakowal bym sie w ten zakup

Seven
[Usunięty]

Wysłany: 19-02-2010, 16:06   

Widziałem to auto ... Wtedy w aukcji było napisane że złe świece były wkręcone i przez to auto dziwnie pali.

A więc ... Nie lubię wchodzić ludziom w interesy, ale tutaj szkoda żeby ktoś jechał kawał drogi oglądać to padło.

Felgi pogięte w takim stopniu że zawiecha też swoje dostała ... bo jak to właściciel określił "był sobie Driftować na centrum handlowym i zaliczył krawężnik".

kierunki z przodu wyjęte bo "siara" ... a zamiast nich w ręku chyba gięta siatka.

Fotele przetarte.

Przedni zderzak pęknięty bo podobno za głęboko wjechał do garażu.

Auto czerwone, nie malowane niby ... ale na podłodze garażu czerwone ślady, wewnętrzne gumy w drzwiach popryskane, a ze schowka wypadł spray.

Silnik wyglądał ładnie. Pomalowany, wyczyszczony lśnił jak psu ... ale już przy odpaleniu brzmiał jak 5l stary Ford.

Najbardziej się ubawiłem natomiast w kiedy pojechaliśmy zrobić rundkę. Na prostej auto zaczęło się dusić i strzelać, a na zakręcie po jakże zabawnym pokazie "driftu" i zrobieniu 180* wracaliśmy jakieś 50 metrów pod prąd między samochodami ><.

Reasumując ... Igła - brać puki stoi :badgrin: !!! A właściciel do kabaretu, bo dawno się tak nie uśmiałem.

n3000 
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-02-2010, 09:34   

Cena mówi sama za siebie, widać że właściciel chce się za wszelką cenę pozbyć auta.

Odpowiedz do tematu