|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:03 |
Rodzaj napedu 4x4 w Outku I |
Autor |
Wiadomość |
Pawmitsu
Forumowicz
Auto: Outlander 1 2004 r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Lis 2009 Posty: 210 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 18-02-2010, 20:31
|
|
|
Pupcia pupcia, nie mam czegos takiego jak IE7 Inne przegladarki nie biora pliku. Slij do mnie, jak mozesz. Cos sie wyjasnilo z tym rozdzialem mocy?
He, znalazlem w jakims chyba finskim lub innym sandynawskim pliku pdf o roznych modelach Mitsubishi, ma staly naped 4x4 z rozdzialem 50:50
Mitsubishi_4WD_Tekninen_kasikirja_2006.pdf (bylo juz o tym pliku na forum Mitsumaniakow)
http://www.totuusnelivedo...ikirja_2006.pdf
----
Dzieki, dostalem. Zachwalaja swoje 4WD ale nie napisali w tej broszurze o podziale mocy. |
_________________ Mój taki
 |
|
|
|
 |
r1212
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander Turbo, Mini
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2010, 15:26
|
|
|
Radecky napisał/a: | Tak bym tez tłumaczył jego podsterowność, bo nie wiem jak u Was, ale mój np. na zakręcie jak zaczynają sie ślizgać przednie kółka to zachowuje się jak auto z napędem na tył. |
Dokładnie mam takie same odczucia co do jazdy. jak przód zerwie jedzie się jak tylnonapędowym - i w tym frajda największa . |
|
 |
|
|