|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przeglad instalacji lpg |
Autor |
Wiadomość |
arek 69 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2006, 12:22
|
|
|
no zgadzam się,jakbym musial tak czesto jezdzic coś regulować z gazem to bym go wywalił.ja tez narazie oprocz obowiazku po 10kkm i 20kkm pojawiłem sie u gaziarza raz w zwiazku z buczeniem reduktora a tak to szafa gra.ceny filterkow sa rozne zależy tezjaka firma.a co ile przy sekwencji warto wymieniać swiece? |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1446 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 06-09-2006, 23:32
|
|
|
Ja jeździłem do nich na regulacje nie dlatego że samochód nie jeździł albo że coś nie grało - po prostu spalanie było za duże i często wywalało check-dzisiaj byłem i wszystko sie wyjaśniło - temat założyłem i tam to opisałem. A chodziło o to ze jak zmniejszali skład mieszanki to komputer tak wydłużał czasy wtrysków (nawet o 100x przekraczał normę) że się nakładały - lał jak idzie a osiągów z tego nie było.
Oczy oczywiście nie było to na zasadzie umawiania się czy coś takiego ale jak byłem w pobliżu to wpadałem do nich i od ręki zmieniali ustawienia - A jak już do spalanie 11-15 się przyzwyczaiłem to dzisiaj sami mi powiedzieli że tak być nie moze i załatwią to - moze się oriątujecie co to za zmiana w małym polu mapy wtrysków z HP na MP.
A z tymi 50 razami to moze troche przesadziłem - troche mniej tego było. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-09-2006, 20:26
|
|
|
krzysio1972 napisał/a: |
Ceny podajecie tez jakies kosmiczne, filterki fazy plynnej kosztuja 2-5 pln, .... |
dlatego regulacja gratis |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|