W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
jest za duzo innych fajnych marek zeby jezdzic ciagle ałdi
jak narazie nie spotkalem, a wiesz ze jezdze conajmniej kilkoma markami w ciagu dnia audi moglbym zamienic na s-klase ale narazie jest poza moim zasiegiem finansowym.
deenbe [Usunięty]
Wysłany: 05-03-2010, 13:47
arekp napisał/a:
ps. srednie spalanie z jazdy po centrum Szczecina - co prawda pozno wieczorne, ale przy spokojnej jezdzie w dzien spala mi ~5,5l/100km, a gdy sie spiesze 7,5l
mojemu znajomemu a4 2.0 TDI pali 10,5 -11,5 l na 100km
Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-03-2010, 15:59
deenbe napisał/a:
mojemu znajomemu a4 2.0 TDI pali 10,5 -11,5 l na 100km
Jesli Twoj znajomy probuje udowodnic, ze dieslem da sie duzo spalic to przekaz mu zeby sobie czolg kupil ;]
A tak na powaznie to goniac auto 'od swiatel do swiatel' tez mialem 11l, ale to bylo w pierwszym tygodniu posiadania
Tak czy siak cos w tej marce jest, ze jak sie wsiada do samochodu (w stanie conajmniej dobrym, a nie po 5 dzwonach i 1 dachowaniu ) to czuc roznice - nawet nowy Lancer jest mniej wygodny, mniej przyjemny niz A3 z 2004 roku.
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania
Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 05-03-2010, 21:49
Och jak rany... No naparło się dwóch na volkswageny po operacji plastycznej i się wzajemnie utwierdzają, że błąd robią ale im z tym dobrze
Panowie - Audi, ok ale bez jaj, to zwykły VW jest (i nie trujcie mi, że jest inaczej bo zjeździłem tych aut więcej niż wy obaj razem wzięci ) Jedyny fajny samochód z tej marki to S8, reszta to "marna imitacja lewej stopy" Chcecie komfortu i odrobinę exclusivu? Merc się kłania, chcecie nieco więcej sportu? BMW a jak chcecie i jedno i drugie to już na Was Jaguar czeka Ot się wzięli....Audi, phi
Pozdrawiam
P.S. post z przymrużeniem oka ale serio - nie ma się czym podniecać, to nie Bentley
Och jak rany... No naparło się dwóch na volkswageny po operacji plastycznej i się wzajemnie utwierdzają, że błąd robią ale im z tym dobrze
Panowie - Audi, ok ale bez jaj, to zwykły VW jest
na szczescie nie jestem fanatykiem i sam wiem w czym mi jest dobrze i nie musze na sile sobie udowadniac ze jest inaczej
Jackie napisał/a:
Chcecie komfortu i odrobinę exclusivu? Merc się kłania, chcecie nieco więcej sportu? BMW a jak chcecie i jedno i drugie to już na Was Jaguar czeka Ot się wzięli....Audi, phi
poczkej na nowe A8, a wiem z dobrego zrodla (wczoraj bylo 'zrodlo' na prezentacji) ze auto jest niesamowite, akurat tak jak zreszta sam wiesz do tej prezentacji byly dolaczone Ska i 7demka wiec mozna bylo sobie porownac te auta na biezaco.
co do jaga to przemilcze
Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 05-03-2010, 22:29
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
hehe i jak zwykle proba udowodnienia wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca
a moj diesel w zimie palil 10l/100km po miescie i wiecej i gdzie ta oszczednosc - spokojna jazda
ot taka niespodzianka w audi brand group
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam
Auto: inny
Wysłany: 05-03-2010, 23:45
arturro napisał/a:
widac nie tylko ja i arek lubimy audi, oposy rowniez
Jasne, ze nie tylko my dwaj Pomijajac oposa to w OOOO jezdzi jeszcze kilku mitsumaniakow (w tym Firek ktory sie na forum malo udziela w ostatnim czasie ).
Mysle ze Jacek pewnie tez by chcial tylko mu glupio bo w koncu podpisuje sie pod Mitsu i Subaru Jacku, zawsze mozesz przykleic diamenty zamiast OOOO na masce hihihihi
Przypomniala mi sie jedna z rozmow z Jackiem kiedy mu pisalem o porownaniu Atrojki i Lancera, wspomnialem o spalaniu a On myslac, ze mowie o Lancerze wmawia mi, ze jakis zepsuty jest Wychodzi na to, ze gdyby Lancer spalal mniej niz 10l zostaje uznany za wadliwy egzemplarz
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania
Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 06-03-2010, 10:00
arekp napisał/a:
Jacku, zawsze mozesz przykleic diamenty zamiast OOOO na masce hihihihi
Nie Nie ma takiej potrzeby, cztery zera idealnie opisują wartość samochodów
Pozdrawiam
[ Dodano: 06-03-2010, 09:03 ]
arturro napisał/a:
widac nie tylko ja i arek lubimy audi, oposy rowniez
Czekam Mam obiecana jazdę próbną w Poznaniu przed prezentacją więc jak uda mi się wyrwać - będzie fajnie Po prawdzie to sam jestem ciekawy tego samochodu.
Pozdrawiam
Czekam Mam obiecana jazdę próbną w Poznaniu przed prezentacją więc jak uda mi się wyrwać - będzie fajnie Po prawdzie to sam jestem ciekawy tego samochodu.
akurat we srode byl przedpremierowy pokaz w monachium, testowal go moj kumpel ktory jest wielkim fanem BMW mimo ze zwiazany jest z audi i niestety po przesiadce pomiedzy A8 i 7 nic dobrego nie mogl powiedziec o BMW choc bardzo chcial (dodam ze w audi teraz nie problem z napedem bo mozesz sam zdecydowac aby 100% napedu dostaly tylne kola).
arekp napisał/a:
Jacku, zawsze mozesz przykleic diamenty zamiast OOOO na masce hihihihi
Jackie napisał/a:
Nie Nie ma takiej potrzeby, cztery zera idealnie opisują wartość samochodów
Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt.
skoncza klepac obecne 7 to A8 jeszcze beda robic i pewnie 7 tez bedzie lepsze, zawsze jest wspolzawodnictwo i zawsze ten ktory wypuszcza dany model pozniej jest lepszy
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam