Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.0 DID] zakup outka II z Belgii
Autor Wiadomość
lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-03-2010, 20:59   [II 2.0 DID] zakup outka II z Belgii

witam wszystkich mitsumaniaków .jestem nowym a w zasadzie chcę być nowym użytkownikiem outkaII.Przyznam że już od dwóch miesięcy czytam to forum i w końcu podjąłem decyzje że będzie to autek .choć nie było łatwo :oops: Czytam czytam i czym więcej czytam tym bardziej oddalałem się od decyzji .o zakupie czasami niewiedza jest błogosławieństwem .od 20 lat jeżdze francuzami (peugoet ;305,309,renault;19,laguna,trafic,nevada,teraz citroen berlingo,większość z tych aut kupowałem za granicą holandia ,francja niemcy,i nigdy nie trafiłem na minę mimo iż na autach znam się jak świnia na gwiazdach lub jak polacy na polityce .ale teraz naprawdę mam stracha bo to inne samochody coraz to więcej bajerów za grubą kasę i strach się pomylić .wybrałem outka ze względu na 7 miejsc i podobają mi się suv-y,japoniec bo mówią że sie nie psują :finga: wybrał by pewnie peugoeta 2,2 ale są za drogie .mam rodzinę w belgii i tam kupie używanego outka II.moje dwa wybrane to;http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lhlxoschpy3t,,,http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=lhlxoschpy3t.autka są chyba jeszcze na gwarancji bo są z 2007r .sprzedawcy to osoby prywatne i moje pytanie brzmi jak sprawdzić takie auto na co wrócić uwagę ,wiem że muszę pojechać do warsztatu w Belgii z językami nie ma problemu i się dogadam ale co sprawdzać .czy ktoś sprowadzał już z belgiijak tam z papierami ,czy może kupić auto na córkę która tam mieszka ,może coś doradzicie jak z tablicami ubezpieczeniem .pytałem o vin ale w belgi chyba coś takiego nie ma nikt nie podaje ,co z silnikiem vies wagena tdi nigdy nie miałem Niemca czego sie spodziewadz .dodam że jeżdzę spokojnie (jak inaczej można jezdzić po warszawie)czasami działka 50km do lasu i to wszystko czasami autostrada za granice raczej zależy mi na komforcie a nie na osiągach ale spokojnie to nie znaczy wolno lubie przy wyprzedzaniu mięc coś pod nogą .jeżeli coś pomyliłem z tym postem to przepraszam moderatora ale pierwsze koty za płoty .Jeszcze jedno ; dzięki wszystkim mitsumaniakom za tą stronę bo to właśnie ona przekonała mnie do zakupu outka mimo że tle opinii ile wpisów . a wiem co mówie bo przeczytałem większość z nich .pozdr lexus

[ Dodano: 12-03-2010, 21:04 ]
cha dodam jeszcze jedno auto które mam na oku ;;http://www.vlanauto.be/en/second-hand-car/Mitsubishi/Outlander/2.0_Turbo_DI-D_Intense_Plus_DPF-3806402-for-sale?id=3806402

topcan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0 2004 4WD
Wysłany: 12-03-2010, 21:35   

patrząc na tego ostatniego za 18800euro do tego akcyza plus czas i reszta to zerknij na to auto jest mojego kolegi sprzedaje bo bierze nowego http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11836447
ale zdaje się ze juz jest kupiec jak coś to kliknij na prv dam ci do niego bezpośredni numer

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 12-03-2010, 21:44   

dzięki za wiadomość już go ogłądałem ale wydaje mi się żę nie ma 3 rządu siedzeń a to jest podstawowy mój warunek ,moje pieski by się obraziły :evil:

topcan 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-03-2010, 21:47   

we wszystkich outkach trzeci rząd jest w podłodze bagażnika schowany :lol:

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 12-03-2010, 21:54   

sorry ale nie masz racji nie we wszystkich wersjach sa te siedzenia czasami jest skóra a 5 miejsc

topcan 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-03-2010, 22:00   

tu masz racje ale ja mówie o wersji instyle która ma zawsze 7 siedzeń a to co ci podałem jest taką wersją czyli najbogatszą :D wersje Invite i Intense mają 5 siedzeń :lol:

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 13-03-2010, 09:42   

no niestety ale nie wszystkie mają 7 siedzeń ,przynajmniej te z 2007 roku wystarczy wejść na autuscaut 24 i sprawdzić ,jak kupujesz nowy w polsce to zgoda nawet intense ma 7m.

Odpowiedz do tematu