|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero II] Co sądzicie o tym Long?Może kyoś widział?Częstoc |
Autor |
Wiadomość |
lag-lub
Nowy Forumowicz
Auto: misiek
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-03-2010, 21:55 [Pajero II] Co sądzicie o tym Long?Może kyoś widział?Częstoc
|
|
|
Witam wszystkich!
Proszę o opinie na temat tego Longa z Częstochowy.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11649622
Może ktoś go oglądał?Mam 500km i nie jestem pewien,czy warto jechać.
Za wszelkie opinie i sugestie bardzo dziekuję! |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 12-03-2010, 22:05
|
|
|
Trudno wyczuć...Opis ubogi,Zdjęcia z daleka,więc nie wiele widać(właściciel może chcieć coś ukryć).Cena bardzo mała i jeszcze do negocjacji "ładne" egzemplarze są zdecydowanie droższe,no ale różni ludzie mają różne kryteria i oczekiwania ...Być może będę przejeżdżał w poniedziałek nprzez to miasto,to mógłbym rzucić okiem....ale nie obiecuję |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
watson1911
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.8 TDi GLS 1997
|
Wysłany: 13-03-2010, 15:44
|
|
|
Ogłoszenie jest nieaktywne...Gene gdzieś pisał,żeby nie wklejać ogłoszeń bo za jakiś czas ich już nie będzie,a post zostaje,lepiej np.wkleić opis i fotki,wtedy widoczne będzie cały czas |

|
|
|
|
 |
lag-lub
Nowy Forumowicz
Auto: misiek
|
Wysłany: 14-03-2010, 22:07
|
|
|
Autko sprzedane - Gołąb dzieki za opinie i chęć obejrzenia sztuji. |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 14-03-2010, 22:12
|
|
|
nie ma sprawy...morze kiedyś w lubuskim będzie coś do obejrzenia i wtedy Ty morze pomorzesz... |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
|
|