|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mata bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
zuvko
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 3.0 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-04-2010, 16:25 Mata bagażnika
|
|
|
Witam mitsumaniaków!
Od 2 miesięcy jestem posiadaczem bardzo ładnego i zadbanego Sporta V6 1999r. Narazie jestem zachwycony jeśli chodzi o komfort (mam porównanie z tojką hiluxem). Jak z awaryjnością - zobaczymy, choć nie zapowiada się źle. Ogólnie dla mnie strzał w dziesiatkę.
Jak wspomniałem auto jest bardzo zadbane i czyste więc chciałem kupić matę do bagażnika. W aso powiedzieli mi 240 PLN. Cena jak dla mnie gruba przesadzona więc programowo olałem programowy wyzysk.
Na allegro jest szeroki wybór takich rynienek ale do Sportów produkowanych od 2000r. Czy ta nowa buda ma inne wymiary bagażnika niż buda Sporta Mk I? Czy mógłby ktoś kto ma Sporta 2000+ zmierzyć bagażnik (głębokość, 2 szerokości i odległość nadkoli od brzegubagażnika)?
Jacek |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 07-04-2010, 22:28
|
|
|
bagażniki w Sportach są takie same. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-04-2010, 07:24
|
|
|
Zasadniczo wszystki "kuwety/maty" przeznaczone do Pajero Sport powinny pasowac. Bagazniki generalnie maja takie same wymiary. Jedyna roznica to zabudowa nadkoli. Czasami sa plastikowe czasami welurowe.
 |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
zuvko
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 3.0 V6
|