Przesunięty przez: Hubeeert 20-04-2010, 09:02 |
salon motoryzacyjny w Lipsku |
Autor |
Wiadomość |
gajduss [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2010, 20:49 salon motoryzacyjny w Lipsku
|
|
|
w zeszły poniedziałek miałem zaszczyt odwiedzic targi motoryzacyjne w LIPSKU, z duża uwaga wypatrywałem MITSUBISHI lecz sie zawiodłem żadnegego egzemplarza. Liczyłem na autladera, lancera , pajero itd... dlaczego??? czy sprzedają ich tyle, ze nie potrzebuja ich reklamowac czy zbrakło kasy na reklame??? 4007 byłl, cytryna tez...a outlander mogłem odbyc jazde off road autami podobnej klasy lecz ja liczyłem na autlandera |
|
|
|
 |
Wazzi
Forumowicz
Auto: Outlander intense +
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 95 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 18-04-2010, 21:10
|
|
|
Najlepsze jest to ze Mitsubishi reklamowalo sie ze bedzie ;/ Swoja droga bylem bardzo zaskoczony mozliwosciami offroadowymi Yeti |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 18-04-2010, 21:12
|
|
|
Wazzi napisał/a: | Swoja droga bylem bardzo zaskoczony mozliwosciami offroadowymi Yeti | ja jak już pisałem też - i to bardzo pozytywnie. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
gajduss [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2010, 21:47
|
|
|
jezdziłem subaru forestr i BMW X6 i powiem ze dla mnie te auta w off road nie spełniły moich oczekiwań. Szkoda ze nie mogłem potestowac tam outlandera..ale jazda land roverem discowery 4 to bajka..... ten bedzie nastepny w moim posiadaniu. |
|
|
|
 |
Wazzi
Forumowicz
Auto: Outlander intense +
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 95 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 19-04-2010, 11:44
|
|
|
Normalnie wszedlees na Land Rovera czy potrzebowales zaproszenie? Ja nawet nei zagladalem, bo stwierdzilem ze skoro na stoisko byl problem z wejsciem to na tor tez. |
|
|
|
 |
gajduss [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 13:47
|
|
|
wystarczyło iść do tego domku wypełnić papiery. Dostałem to auto na 30 minut bez żadnych ograniczeń. Wbili mi w nawigacje drogę powrotna i mogłem jechać gdzie tylko chciałem. ok. 1 km znalazłem dość sporą polane z pagórkami i tam przetestowałem tego potwora. Ale to była jazda... ogólne wrażenie super. |
|
|
|
 |
|