Przesunięty przez: swinks_UK 08-02-2009, 02:46 |
LEGNUM VR4 z Allegro |
Autor |
Wiadomość |
tommyc1
Mitsumaniak
Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2010, 14:24
|
|
|
Ladniutek. |
|
|
|
 |
Krzys
Forumowicz SYLVER

Auto: Mitsubishi Galant/Legnum VR4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 470 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 29-04-2010, 20:06
|
|
|
nooo szkoda ze z tego co pamietam kosztowal polowe tego ale kazdy chce zarobic... |
|
|
|
 |
CZAPLE
Nowy Forumowicz
Auto: Galant Avance 2.5V6
|
Wysłany: 29-04-2010, 21:30
|
|
|
Szkoda,szkoda.. Gdzie go spotkałeś po tak okazyjnej cenie kolego? Chwal się. |
|
|
|
 |
miziek [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2010, 13:28
|
|
|
Zapewne w Irlandii ? Nie raz juz widzialem Legnuma czy VR-4 za 1500 euro lekko bity ale sprzedaz na czesci bo ubezpieczalnia go skasowala ze tak to ujme Sam mialem brac ale tutaj tak stare auto za taka cene to szkoda brac bo jak ktos nie chce wlozyc w niego 300 euro zeby wymienic wygieta maske i nowy grill ... to wiadomo ze cos wiecej w nim siedzi |
|
|
|
 |
Krzys
Forumowicz SYLVER

|
Wysłany: 30-04-2010, 15:58
|
|
|
CZAPLE napisał/a: | Szkoda,szkoda.. Gdzie go spotkałeś po tak okazyjnej cenie kolego? Chwal się. |
okazyjnie?? czy ja wiem a gdzies na necie mi mignal,ale nie zaglebialem sie w temat Twoja sprawa za ile go chcesz sprzedac... napewno ktos sie znajdzie zainteresowany,sam bym sie zastanawial jak bym mial tyle kasy bo juz w PL jest. a w jakim on stanie to nie mnie to oceniac |
|
|
|
 |
CZAPLE
Nowy Forumowicz
Auto: Galant Avance 2.5V6
|
Wysłany: 02-05-2010, 11:30
|
|
|
Wiesz.. tak naprawde nie wiem o co Ci chodziło pisząc to : Krzys napisał/a: | nooo szkoda ze z tego co pamietam kosztowal polowe tego ale kazdy chce zarobic... |
Zapewniam Cie,ze auto nie kosztowało połowe tego,nie ma możliwosci zebys go gdzies spotkał za takie pieniadze jak piszesz... Pozatym czy wydaje Ci sie to wszystko takie proste? Wiesz ile kosztuje transport auta z Irlandii? Ja jestem w Polsce,auto było tam,myslisz ze to tylko zadzwonic do wlasciciela? Skoro to wszystko jest takie proste i tak BARDZO opłacalne,to sam handluj,czysta kasa jak zauważyles.
W sumie,to moglbym Ci pokazac ile zaplacilem za ten samochód,ale nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyc,Twoj pierwszy post troche mnie rozdraznil..
Nie dosc,że nie masz racji,to piszesz to publicznie,a po drugie to nie spodobało mi się to,ze starasz sie zaglądac mi w portfel... Nastepnym razem jak będziesz mial ochote zarzucic mi to,ze zarabiam na aucie 1000e( do czego Ci nic) ,to miej chociaz na to jakies dowody,a nie tylko to,że cos tam pamietasz! Pozdro |
|
|
|
 |
Krzys
Forumowicz SYLVER

|
Wysłany: 02-05-2010, 11:40
|
|
|
Sorry... (tyle w tym temacie)
lepiej opisz dokladnie to auto skoro jestes wlascicielem,moze sie ktos skusi |
|
|
|
 |
macia
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Pomógł: 19 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 3163 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 03-05-2010, 22:10
|
|
|
He, jaki kolega wrażliwy To Twoja sprawa za ile chcesz sprzedać auto i ile na nim zarobić; jak dla mnie to może on nawet milion dolców kosztować, to nie moja brocha. Ale prawdą jest też, że jest to forum internetowe, na którym każdy użytkownik może wyrazić SWOJE zdanie i dać innym do myślenia - słusznie czy nie, to osądzą zainteresowani. Nie jest to żadne zaglądanie w portfel tylko zdanie kolegi na temat ceny konkretnego egzemplarza. Więc trochę luzu Kolego |
_________________ Mazda cx5 '15
Dokker 1.6 lpg '13
ex Outlander 2.4 cvt '10
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było. |
|
|
|
 |
|