|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero II na transport koni |
Autor |
Wiadomość |
sławu
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer IV '90
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-05-2010, 12:09 Pajero II na transport koni
|
|
|
Koledzy,
Szukam Pajero II long do transportu koni (przyczepa na 2 konie), wiec glownie na trasy, ale tez do pomocy w stajni (cos zaladowac na przyczepe i przewiezc).
Obecnie poszukuje wersji benzynowej z LPG, bo Diesle wydaja mi sie 'niepewne' i dosc kosztowne w eksploatacji i w wystepowaniu mozliwych awarii. Są to raczej moje uprzedzenia do jednostek wysokoprężnych, w razie czego proszę sprostujcie.
Doradzcie prosze czy ktos juz mial jakies doswiadczenia w korzystaniu z Pajero w podobnym celu i czy jednostka benzynowa 3.0 V6 (manual) jest odpowiednia do takich aktywnosci.
Na moje nieszczescie 95% Pajero do kupienia do diesle.. wiec albo te benzyniaki sa takie dobre i nikt nie chce sie ich pozbyc, albo nikt nimi nie jezdzi bo sa duzo gorsze od Diesla. Prosze doradzcie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Boobeski [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2010, 14:41
|
|
|
Mało ich jest bo pijaki. Ale ja jestem bardzo zadowolony. Elastyczny, cichy - w długie trasy bardzo komfortowy silnik W zeszłym tygodniu wlokłem przyczepkę dwie osie, tonówkę 400 km i nie czułem specjalnego dyskomfortu. Moim zdaniem to dobry wybór na holownik. 3.0 (kolega ma) jest odczuwalnie słabszy. Może poszukaj 3.5? Podobno spalanie nie różni się specjalnie. |
|
|
|
 |
sławu
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer IV '90
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2010, 19:14
|
|
|
Czy ktos może, zna pana ktory sprzedaje ten egzemplarz:
http://moto.allegro.pl/it..._sekwencja.html
jak dla mnie z zewnatrz wyglada OK, poprosze o jakas podpowiedz, czy warto przejechac 350km zeby go obejzec? |
|
|
|
 |
|
|