|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupię amortyzatory i wydech |
Autor |
Wiadomość |
Seven [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2010, 14:33 Kupię amortyzatory i wydech
|
|
|
Witam
Ostatnio robiłem przegląd samochodu i niestety muszę trochę kasiorki zainwestować znowu.
Pytanie: Czy ktoś ma, widział, słyszał gdzie można kupić w ludzkiej cenie przednie amortyzatory i sworznie do 3kgt? Niekoniecznie z aktywnym zawieszeniem. Wydajność prawego przodu mi wyszła 20%.
I drugie pytanie: Czy ktoś może robił gdzieś wydech kompletny i został mu w garażu oryginalny wydech od VR4? Człowiek od przeglądu jak mi zajrzał w rury to się uśmiał że filtr powietrza widzi i że chyba sobie poprzedni właściciel za bardzo do serca wziął słowo "przelotowy".
Pozdr. |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
|
|
|
 |
Seven [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2010, 08:53
|
|
|
Cześć
Napiszcie mi proszę czy te sworznie są dwa czy cztery z przodu? A jak cztery, to czy wszystkie są takie same? Nie mam jak teraz wleźć pod samochód, a muszę w razie czego dzisiaj dokupić jeszcze dwa żeby się wyrobić do umówionego mechanika :/ |
|
|
|
 |
n3000
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 496 Skąd: Goleniów
|
Wysłany: 18-05-2010, 08:56
|