Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupię amortyzatory i wydech
Autor Wiadomość
Seven
[Usunięty]

Wysłany: 13-05-2010, 14:33   Kupię amortyzatory i wydech

Witam

Ostatnio robiłem przegląd samochodu i niestety muszę trochę kasiorki zainwestować znowu.

Pytanie: Czy ktoś ma, widział, słyszał gdzie można kupić w ludzkiej cenie przednie amortyzatory i sworznie do 3kgt? Niekoniecznie z aktywnym zawieszeniem. Wydajność prawego przodu mi wyszła 20%.

I drugie pytanie: Czy ktoś może robił gdzieś wydech kompletny i został mu w garażu oryginalny wydech od VR4? Człowiek od przeglądu jak mi zajrzał w rury to się uśmiał że filtr powietrza widzi i że chyba sobie poprzedni właściciel za bardzo do serca wziął słowo "przelotowy". :roll:

Pozdr.

n3000 
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-05-2010, 15:59   

Witam, amortyzatory możesz nabyć w tym sklepie w UK http://www.evilempireperf...php?cPath=30_37 chyba że w grę wchodzi używka to allegro, natomiast sworznie są dostępne u nas bez problemu http://www.allegro.pl/ite...acza_przod.html

Seven
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2010, 08:53   

Cześć

Napiszcie mi proszę czy te sworznie są dwa czy cztery z przodu? A jak cztery, to czy wszystkie są takie same? Nie mam jak teraz wleźć pod samochód, a muszę w razie czego dzisiaj dokupić jeszcze dwa żeby się wyrobić do umówionego mechanika :/

n3000 
Mitsumaniak

Auto: 3000GT TT VR4, ECLIPSE SPYDER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-05-2010, 08:56   

Potrzebujesz 2 sworznie na przód po jednym na każdą stronę (wachacz)

Odpowiedz do tematu