|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: harpagan 15-10-2007, 02:04 |
tapicerka - widzieliscie u jakiegoś tapicera coś wpodobie? |
Autor |
Wiadomość |
J@rek [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2006, 21:24 tapicerka - widzieliscie u jakiegoś tapicera coś wpodobie?
|
|
|
Interesuje mnie konkretnie taki materiał.Taki welur. Spotkaliście się z tym u jakiegoś tapicera?
 |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2006, 08:17
|
|
|
Jeżeli materiał jest dedykowany do samochodów (chodzi o wytrzymałość na ścieranie, itp.) to u każdego tapicera samochodowego taki znajdziesz - a jak nie to sprowadzi na zamówienie.
Mniemam, że chcesz robić u siebie w aucie? Jeżeli tak to mogę dać namiary na tapicera w Wawie (kolega z wawy robił u niego i jest zadowolony - np. obszycie kiery skórą ~200zł). |
|
|
|
 |
J@rek [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2006, 09:04
|
|
|
Obszycie kierownicy to ostatni krok.
Tak naprawdę, to usiłuję sobie ustalić mniej więcej koszty, jakie trzeba ponieść.
Interesuje mnie materiał, zwłaszcza dedykowany na tapicerkę samochodową.
Na fotce jest akurat faktura i kolorek w miare fajne. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2006, 11:08
|
|
|
Za CA0 krzyczeli w stolicy ~3000zł (obszycie foteli i tylnej kanapy + profilowanie przednich foteli, gratis obszycie miezka zmiany biegów) - cena szła w górę lub w dół w zależności od wybranego materiału. Dodatkowo za podsufitkę i boczki dochodziło ~1500zł.
Jak oglądałem materiały u tapicera to miał taką fajną siateczkę (składała się z kiku warstw materiału) - coś podobnego jest na siedzeniach Subaru.
Mi taki włochaty welur akurat nie podchodzi |
|
|
|
 |
|
|