Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie kupić + rabaty dla MitsuManiaków w Małopolsce !!!
Autor Wiadomość
Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 22-09-2006, 00:17   Gdzie kupić + rabaty dla MitsuManiaków w Małopolsce !!!

W tym temacie wpisujemy miejsca gdzie MitsuManiaki otrzymują rabaty.

CZĘŚCI

Zniżka: 10%
Asortyment lub usługi: Części i akcesoria do samochodów japońskich i koreańskich
Nazwa: F.H.U. AUTO-MAR
Adres: Kraków, Al. Gen. Andersa 31e
Telefon 500 809 600

Jak dojechać: Jadąc od strony C.H. KROKUS (dawny GEANT) al. Bora Komorowskiego w strone N.Huty, za skrzyżowaniem z ulicą Stelli Sawickiego, po prawej mijamy stację paliw STATOIL, po prawej stronie zaczynją sie budki handlowe w zabudowie szeregowej, naszym punktem orientacyjnym jest przystanek autobusowy MPK, za przystankiem jest sklep :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AWARYJNE OTWIERANIE, NAPRAWA ZAMKÓW

Po małych negocjacjach mamy rabacik na wszelkie naprawy zamków w naszych misiach,
naprawy dotyczą:

1. Naprawy zamków i stacyjek po włamaniu
2. Dorobienie wszystkich zamków pod jeden kluczyk
3. Awaryjne otwieranie autka w przypadku zatrzaśnięcia na terenie Krakowa i bliskich okolic
4. Zabezpieczenie autka przeciw kradzieży (alarm, dodatkowe odcięcie itp.)
5. Dorabianie kluczyków z IMMO.

100% profesjonalizmu, koleś godny polecenia, współpracuje z nim już od 5 lat

NAMIARY: Mirek tel. 502 502 997 powołać się na Forum MistuManiaki dojaz we wskazane miejsce

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CZĘŚCI

Oczywiście nie mogło zabraknąć wzmianki o MitsuManiakowej współpracy z InterCars i dawnym JC które to InterCars przejęło TEMAT GŁÓWNY

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 19-06-2010, 09:32, w całości zmieniany 9 razy  

arci
[Usunięty]

Wysłany: 21-08-2008, 11:33   

FHU AUTO-ELTECH
Igołomska 87a
tel. 503 554 991
Sklep prowadzi mój kumpel , kupuje u niego praktycznie wszystko do cari i colta
na hasło "mitsumaniaki " bądż moj nick obiecał rabaty ,ja na ceny nienarzekam , żeby było wszystko jasne, nie mam żadnej prowizji

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-05-2010, 12:11   

KLIMATYZACJA i WULKANIZACJA

Zniżka: za okazaniem karty MM na usługi w wysokości 5%.
Asortyment lub usługi: W pełni automatyczne sprawdzenie szczelności i napełnianie klimatyzacji czynnikiem R134, odgrzybianie ozonem. Wulkanizacja samochodów osobowych i ciężarowych. Sprzedaż opon. Przechowalnia opon.
Supernowoczesny serwis.
Adres: Kraków, ul. Półłanki 78 (jadąc od strony ul. Christo Botewa, skręcamy w ul. Półłanki i po lewej stronie mamy wjazd do wulkanizacji, na wjeździe charakterystyczna wielka opona)
Telefon 12 346 33 16
Czynne w godzinach pon.-pt. 8.oo-18.oo, sob. 8.oo-14.oo

Ja u nich robiłem klimę. Za sprawdzenie szczelności i nabicie zapłaciłem 100zł. Dodatkowo zapodałem sobie odgrzybianie ozonem które kosztowało 50zł.
Miła fachowa obsługa, w czasie wykonywanych usług można sobie zasiąść w biurze na darmowej kawce i przez okno patrzeć na swój bolid.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Odpowiedz do tematu