Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wtyczka kostki elektycznie składanych lusterek
Autor Wiadomość
piotrkor1 
Forumowicz
piotrkor1

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 TT typ S
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-05-2010, 17:54   wtyczka kostki elektycznie składanych lusterek

Proszę o pomoc w instalacji elektrycznie składanych lusterek.Potrzebuję opisu kabli wtyczki kostki do elektrycznie składanych lusterek.Kostkę kupiłem od pajero a chcę ją zainstalować do galanta.Może ktoś posiada jakieś schematy lub wyjaśni mi co do czego podłączyć.Kostka ta ma 11 pinów a ta zwykła bez opcji składania 7 pinów.
Dziękuję za wszelkie w wskazówki.

bartek2800
[Usunięty]

Wysłany: 19-05-2010, 20:40   

W dziale Download's jest dostępy schemat elektryki Pajero II. Możliwe, że tam znajdziesz jakiś opis.

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 19-05-2010, 21:09   Re: wtyczka kostki elektycznie składanych lusterek

piotrkor1 napisał/a:
Proszę o pomoc w instalacji elektrycznie składanych lusterek.Potrzebuję opisu kabli wtyczki kostki do elektrycznie składanych lusterek.Kostkę kupiłem od pajero a chcę ją zainstalować do galanta.Może ktoś posiada jakieś schematy lub wyjaśni mi co do czego podłączyć.Kostka ta ma 11 pinów a ta zwykła bez opcji składania 7 pinów.
Dziękuję za wszelkie w wskazówki.

podaj nr tel. rano zrobię mmsa

piotrkor1 
Forumowicz
piotrkor1

Wysłany: 19-05-2010, 21:11   

bartek2800 napisał/a:
W dziale Download's jest dostępy schemat elektryki Pajero II. Możliwe, że tam znajdziesz jakiś opis.

Niestety tam tego nie ma.Elektrycznie składane lusterka były w galantach od 2001, nie wiem jak było w pajero?

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 19-05-2010, 22:21   

piotrkor1 napisał/a:
bartek2800 napisał/a:

Niestety tam tego nie ma.Elektrycznie składane lusterka były w galantach od 2001, nie wiem jak było w pajero?

W pajero 91-97, 97-04 bywały sporadycznie. w Pajero 2000-06 w GLS było zawsze.

piotrkor1 
Forumowicz
piotrkor1

Wysłany: 20-05-2010, 19:43   

zbyszekm2 Mój numer 608466264.Dzięki za fatygę.

[ Dodano: 21-05-2010, 15:24 ]
Witam.
Dzisiaj miałem chwilę czasu i zabrałem się za montaż tego wyłącznika.Trochę się na główkowałem jak go podłączyć.Wreszcie udało się tylko,że lewa strona działa na prawą a prawa na lewą.Może włącznik który nabyłem jest od wersji angielskiej?Próbowałem zmieniać kabelki ale to nic nie dało.Proszę o zdjęcia wersji europejskiej tego przełącznika lub poradę jak zmienić biegunowość w tym dźojstiku.Dzięki.

[ Dodano: 21-05-2010, 15:24 ]
Witam.
Dzisiaj miałem chwilę czasu i zabrałem się za montaż tego wyłącznika.Trochę się na główkowałem jak go podłączyć.Wreszcie udało się tylko,że lewa strona działa na prawą a prawa na lewą.Może włącznik który nabyłem jest od wersji angielskiej?Próbowałem zmieniać kabelki ale to nic nie dało.Proszę o zdjęcia wersji europejskiej tego przełącznika lub poradę jak zmienić biegunowość w tym dźojstiku.Dzięki.

Odpowiedz do tematu