Ładowarka samochodowa mini USB |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 18-05-2010, 22:13 Ładowarka samochodowa mini USB
|
|
|
Szukam ładowarki samochodowej (12V) do nawigacji/telefonu z końcówką mini USB ale koniecznie końcówka musi być pod kątem prostym. Inaczej nie mieści mi się do futerału a nie chcę dziurawić futerału.
O takie cuś:
Druga opcja to kabelek USB <---> mini USB (i tu również końcówka pod kątem prostym) a samą wtyczkę do gniazda zapalniczki z wyjściem na duże USB to już znajdę.
Może komuś rzuciło się w oczy przy przeglądaniu allegro lub innych serwisów |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 18-05-2010, 22:22
|
|
|
arturro napisał/a: | na zdjeciu jest to ladowarka od TomTom'a ONE | Dokładnie
Ale jeszcze nie zwariowałem żeby wybulić .... Ile?
Z przesyłką wyjdzie prawie "stówa"
edit:
Ta z allegro 46+10 - już nieco lepiej |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 18-05-2010, 22:28
|
|
|
Jak nie znajdę jakiegoś "no name'a" za 19,99 to pewnie kupię. Dzięki |
 |
|
|
|
 |
ann87
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer '93 1.6 v16
|
Wysłany: 19-05-2010, 11:27
|
|
|
Bierz u nich http://www.allegro.pl/ite..._8600_luna.html to dokładnie to samo co w pierwszym lepszym sklepie za rogiem tylko taniej bo prosto z chin Często tam kupuje bo odbieram osobiście i ładowarka jeszcze żadna mi się nie popsuła. |
_________________ Z idiotą się nie dyskutuje, najpierw zniży cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem! |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 21-05-2010, 11:12
|
|
|
ann87,
dzwonię tam ale albo nie odbierają, albo zajęte. Dziwne
Maila wysłałem -odpowiedzi brak.
Czy Ty albo ktoś kto bywa w Rzeszowie mógłby tam (ul. Podkarpacka 10) kupić mi taką ładowarkę - ale koniecznie musi być mini USB z wtyczką pod kątem prostym |
 |
|
|
|
 |
ann87
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer '93 1.6 v16
|
Wysłany: 21-05-2010, 13:42
|
|
|
Z kontaktem to może być kiepsko bo oni ogromne ilości tego sprzedają a pracowników to by pewnie na palcach rąk policzył. Jak by co to pewnie będe u nich w przysłym tygodniu ewentualnie mam taką ładowarke niepotrzebną od Motoroli V3 tylko jeszcze taka sprawa mi teraz przyszła do głowy że jak ma to być do GPS-a to kablek może być za krótki przy ładowarce samochodowej bo co prawda jest on taki sprężynkowy ale na więcej niż ~75 -80 cm to ciężko go będzie naciągnąć żeby nie wypadał. Ewentualnie jak byś wolał kabelek: http://allegro.pl/item103...sza_jakosc.html bez wtyczek ma 74cm i nie pytaj dlaczego na aukcji piszą 0,6m bo nie mam pojęcia |
_________________ Z idiotą się nie dyskutuje, najpierw zniży cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem! |
|
|
|
 |
|