|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z Wagonem :( |
Autor |
Wiadomość |
Nakane
Nowy Forumowicz Meow~~!! :3

Auto: Mitsubishi Space Wagon 1992
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-05-2010, 22:47 Problem z Wagonem :(
|
|
|
Witam jestem tu nowa wiec dopiero co się wczuwam w klimat tego forum ale do rzeczy:
Mam mały(duży) problem z moim misiaczkiem Mitsubishi Space Wagon z 1,8 z 92 roku i tak autko ładnie i cacy jeździ tylko gdy schodzi na mniejsze obroty głownie kiedy mam zamiar wykonać manewr zakręcania, sam gaśnie i muszę go ponownie odpalać. Przestudiowałam dużo wypowiedzi na ten temat i dotarłam tutaj, znalazłam kilka odpowiedzi i się pogubiłam. Zaznaczam ze jestem początkującym kierowca (prawo jazdy i autko od roczku ;P) Proszę o pomoc, będę wdzięczna
Mechanika i tak trzeba będzie odwiedzić ;]
EDIT:
Temat juz nie ważny. Naprawił się |
|
|
|
 |
hubert_galant
Mitsumaniak NeverBackDown
Auto: Honda Prelude 2.0B 1993
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Wrz 2009 Posty: 126 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-05-2010, 12:08 Re: Problem z Wagonem :(
|
|
|
Nakane napisał/a: | Witam jestem tu nowa wiec dopiero co się wczuwam w klimat tego forum ale do rzeczy:
Mam mały(duży) problem z moim misiaczkiem Mitsubishi Space Wagon z 1,8 z 92 roku i tak autko ładnie i cacy jeździ tylko gdy schodzi na mniejsze obroty głownie kiedy mam zamiar wykonać manewr zakręcania, sam gaśnie i muszę go ponownie odpalać. Przestudiowałam dużo wypowiedzi na ten temat i dotarłam tutaj, znalazłam kilka odpowiedzi i się pogubiłam. Zaznaczam ze jestem początkującym kierowca (prawo jazdy i autko od roczku ;P) Proszę o pomoc, będę wdzięczna
Mechanika i tak trzeba będzie odwiedzić ;]
EDIT:
Temat juz nie ważny. Naprawił się |
myslę że nie chodziło o to że nie robiłaś redukcji z piątki na dwójkę?? napisz jak się problem rozwiązał - informacja dla potomnych |
_________________ Jestem jaki jestem i nikt tego nie zmieni
 |
|
|
|
 |
Nakane
Nowy Forumowicz Meow~~!! :3

Auto: Mitsubishi Space Wagon 1992
|
Wysłany: 30-05-2010, 13:31
|
|
|
Biegi zmieniac umiem wiec to nie była moja wina, a jak juz nie gasnie to do tej pory sie zastanawiam co sie "naprawilo" , ale do mechanika pojedzie bo troche piszczy pasek klinowy |
_________________ "Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej, by z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce"
 |
|
|
|
 |
|
|