Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Prawdopodobne spotkanie w Mogilnie tym razem
Autor Wiadomość
Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-09-2006, 18:42   

a wejścia na basen są o pełnych godzinach?
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 22-09-2006, 18:51   

to co? około 18 na parkingu pod basenem.
Efa! dojechać od Byd jest łatwo bo są drogowskazy: Kryta Pływalnia, ale trzeba jechać wolno żeby zauważyć ;)
edit: wejścia są kiedy chcesz, jak Cię nie będzie to poczekamy!
Ostatnio zmieniony przez tomusn 22-09-2006, 18:54, w całości zmieniany 1 raz  

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 22-09-2006, 18:54   

Postaram się jechać wolno ;-)

[ Dodano: 22-09-2006, 19:08 ]
No będę :mrgreen:
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 22-09-2006, 20:24   

W takim razie teraz to muszę i zrobię wszystko żeby się z Wami spokać tym bardziej że to spotkanie w moim mieście. Choćbym miał się zerwać wcześniej.
Hmm, wyjadę z Poznania ok. 16:30 :D więc jakiś zapas nawet mi zostanie :wink:
Oczywiście brat też będzie i może tata też zdąży z pracy wrócić to podskoczy swoim Miśkiem :)
Do zobaczyska :!:

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 22-09-2006, 20:40   

Kurde, szkoda, bo też z przyjemnością bym pojechał na tego spota, ale jest mi tak nie na rekę, że aż szkoda gadać. Od rana pracuję, fucha oczywiście, ale teraz kasa jest mi potrzebna, bo Misiek chyba wyczuł że mam (miałem) jakieś oszczędności i mu zaczęło odwalać. Dobrze, że baaaaaaaaaaardzo go kocham, bo za to co robi już by był na złomie pocięty na 100 000 000 kawałków ;-)

Niech ktoś z Was weźmie aparat!!!!!!

PS
Jest 1% szans, że przyjadę ;-)

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 22-09-2006, 20:48   

bartek_nkm napisał/a:
Kurde, szkoda, bo też z przyjemnością bym pojechał na tego spota, ale jest mi tak nie na rekę, że aż szkoda gadać. Jest 1% szans, że przyjadę ;-)

Zrobimy maly plagiacik :-) bo w 99% sie zgadzam z Bartkiem... a ten jeden procent to wlasnie 1%, bo niestety u mnie jest 0% szans :-(

Zajmuje sie obsluga GrandPrix na Polonii... i szefostwo wymaga ode mnie wykonania polecenia sluzbowego :-)
Moze niedziela?

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 22-09-2006, 20:55   

Bartek 1 % to prawie jak 100% :wink: Jakbys jednak się wyrobił to ... na Mogilno :)
Aparat obowiązkowo będzie.
Co do mojego Miśka to też muszę się zabrać za konkretną kosmetykę bo przez nasze piękne drogi w czasie wakacji praktycznie pozbyłem się przedniej szyby (pęknięcie które się posuwa w skutek kamyszka no i wgięta klapa :( ). Coś nie mogłem się pomimo długiego urlopu wyrobić. Więc jestem mu to winien.
Jakbyś miał zamiar wskoczyć to podaję Ci na PW mój tel.

[ Dodano: 22-09-2006, 21:03 ]
yrdn napisał/a:

Zajmuje sie obsluga GrandPrix na Polonii... i szefostwo wymaga ode mnie wykonania polecenia sluzbowego :-)
Moze niedziela?

Co do imprezki, którą obsługujesz to piękna sprawa. Lubię żużel i nawet niekiedy jak jest z kim i możliwość to jadę. Byłem na GrandPrix w tamtym roku, BOMBA :!:
Co do niedzieli to może masz ochotę przejechać się na festyn archeologiczny do Biskupina. Rodzinka właśnie ma plany tam pojechać w niedzielę. Może tomusn by dał też się namówić, to w końcu niedaleko Żnina :)

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 22-09-2006, 21:21   

Doniu napisał/a:
Co do mojego Miśka to też muszę się zabrać za konkretną kosmetykę

Nie popełniaj mojego błędu! Szyba ok, ale kosmetyka na sam koniec! Jedź gdzieś do warsztatu i niech sprawdzą Ci w Misiu wszystko co tylko można sprawdzić i jak już będzie trzeba to wymienią. Ja odwlekałem to u siebie na później, bo to jak by nie patrzeć nie było nic poważnego, tu coś stukało, tam był mały luz, ale teraz jak Misiek jest już super jeśli chodzi o wygląd i pojechałem z do warsztatu z małym drobiazgiem do zrobienia to się mechanicy za głowę złapali i już ponad 1000zł w tym tygodniu im zostawiłem, a odczuwalnych efektów ich pracy jeszcze nie ma. Jadąc do pracy auto zostawiam w warsztacie, a po pracy je odbieram. Gdybym zrobił to po przywiezienu Miśka to by tego nie było. Prze...ane jednym słowem...

1% to zawsze tylko 1%

Odpowiedz do tematu