|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero II] Mitsubishi Pajero PAJERO SPORT*SKÓRA*4X4*LPG ! |
Autor |
Wiadomość |
j13mk
Mitsumaniak

Auto: był Galant 2.4 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 284 Skąd: Car-nice (West Coast)
|
Wysłany: 10-07-2010, 14:23 [Pajero II] Mitsubishi Pajero PAJERO SPORT*SKÓRA*4X4*LPG !
|
|
|
Myślę nad taką zmianą z Galanta na coś terenowego. Zawsze podobały mi się Patrole GR60, ale wpadł mi "w oko" ten oto potworek Pajero Sport '99 3.0 V6. Może ktoś ze Szczecina zna to auto, lub gdzieś go oglądał. Proszę o opinie.
Kod: | Informacje:
Wersja: II, Rok produkcji: 1999, Przegląd: 04/2011, Ubezpieczenie: 03/2011, 203 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 180 KM (132 kW), Pojemność skokowa: 3000 cm3, benzyna+LPG, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, komputer, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby, blokada dyferencjału
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy | Jakoś nie mogę znaleźć info dotyczącego jednostki napędowej (spalanie, serwis)... |
_________________ 01706/KMM - J13MK |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 10-07-2010, 18:21
|
|
|
j13mk napisał/a: | Jakoś nie mogę znaleźć info dotyczącego jednostki napędowej (spalanie, serwis)... | poszperaj dobrze...jest na forum na pewno.W pajero 2 również występował ten silnik |
|
|
|
 |
|
|