|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nawiewy w Pajero III Long |
Autor |
Wiadomość |
Kozini
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3.2 DID Long 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-07-2010, 10:29 Nawiewy w Pajero III Long
|
|
|
Witam. Mam problem z nawiewami górnymi - tymi pod sufitem i dolnymi w bagażniku, ledwie co z nich dmucha, z tych górnych praktycznie wcale.
Ustawiałem pokrętło nawiewu w różnych konfiguracjach, to w drugim rzędzie również. Niedługo wybieram się w dłuższą trasę moim miśkiem i dobre chłodzenie wnętrza jest mi niezbędne.
Co zrobić, czy mogło się to gdzieś zapchać?
Pozdrawiam. |
|
 |
Tonio80
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 long A/T
|
Wysłany: 04-07-2010, 11:40
|
|
|
Witaj.miałem podobny problem z tymi nawiewami w suficie.wieje z nich tylko wtedy gdy na tylnej konsoli ustawisz pokretło temp na zimne.okazało sie ze mam mało gazu w klimie.po dobiciu wieje jak z lodówki.Tylnymi nawiewami sterujesz tylko pokretłami w drugim rzedzie.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 04-07-2010, 14:31 Re: Nawiewy w Pajero III Long
|
|
|
Kozini napisał/a: | Witam. Mam problem z nawiewami górnymi - tymi pod sufitem i dolnymi w bagażniku, ledwie co z nich dmucha, z tych górnych praktycznie wcale.
Ustawiałem pokrętło nawiewu w różnych konfiguracjach, to w drugim rzędzie również. Niedługo wybieram się w dłuższą trasę moim miśkiem i dobre chłodzenie wnętrza jest mi niezbędne.
Co zrobić, czy mogło się to gdzieś zapchać?
Pozdrawiam. |
Idz na tył auta i schyl się pod auto, zobacz czy po prawej stronie od spodu nie masz czasem pękniętego plastiku od tylnej nagrzewnicy. często jest tak ze przy cofaniu ktoś na coś najechał i obudowa wentylatora pękła, wówczas całe powietrze ucieka na zewnątrz. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Kozini
Mitsumaniak

Auto: Pajero 3.2 DID Long 2001
|
Wysłany: 04-07-2010, 19:56
|
|
|
W którym miejscu dokładnie jest ten plastik? |
|
 |
Ostan
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD '01
|
Wysłany: 12-07-2010, 19:56
|
|
|
Ja mam za to słaby ( tak mi się wydaje ) nadmuch z przodu na nogi. Cała reszta dmucha porządnie, a na nogi ledwo .... |
_________________ www.wheelieholix.pl
Takie marne popisy na szosie ....
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Pamiętaj Gość - lejąc z wiatrem idziesz na łatwiznę ... |
|
|
|
 |
|
|