|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 26-09-2006, 12:22 |
Dodatkowe światło STOP na spojlerze |
Autor |
Wiadomość |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2006, 10:31 Dodatkowe światło STOP na spojlerze
|
|
|
Odkręciłem śrubki, wyjąłem lampę, ale nie wiem jak się dostać do żarówki...
Nie chce popsuć więc pytam... może ktoś już coś takiego otwierał? |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 243 Skąd: ZGIERZ
|
Wysłany: 25-09-2006, 11:21
|
|
|
Lampa po jej wyjęciu powinna ci sie rozdzielić na dwie połowy i wtedy masz dostęp do żarówek (wsówki)najczęściej mocowane , chyba że ktoś dodatkowo skleił obie połówki . |
|
|
|
 |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2006, 15:17
|
|
|
wygląda na to, że mam sklejone... a od tyłu się nie dostanę? |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2006, 19:42
|
|
|
farciaż - ja wogóle nie mam tego 3 STOPu i tak szukam - ktoby miał do odstąpienia |
|
|
|
 |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2006, 08:16
|
|
|
Masz Kombi?
[ Dodano: 27-09-2006, 18:52 ]
Ok, udało się wymointować... W sumie banał, okazuje się, że treba od tyłu poprostu przekręcić za jednen z 3 wtyków i wyjąć.
Żaróweczka to standardowa postojówkowa w5w, po 1,40 na allegro. Jeden drobny kłopot z głowy |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2006, 19:53
|
|
|
Jeżeli to do mnie to owszem - kombi rok 94 ale zamiast StOPU to jest czarna zaslepka (orginalna).
A jeżeli jestesmy już przy żaróweczkach to czy ktos ma patent na oświetlenie w drzwiach - szukam żarówek do drzwi i nie mogę znaleźć. Oczywiście sa w ASO ale sobie odpuscilem - cena jak za pół samochodu |
|
|
|
 |
pc [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2006, 08:22
|
|
|
A jakie są fizycznie? podaj jakieś parametry, albo foto.. |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2006, 19:16
|
|
|
Żaróweczki są 12 V 5W ale są o wiele mniejsze od tych które można kupić na każdej stacji benzynowej i sklepie. Byłem nawet na Wolumenie ale nic. Długość ich jes ok. 2 - 3 mm dłuższa niż średnica 5-cio groszówki. |
|
|
|
 |
|
|