|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
[Cari 1.6] jakie klocki i tarcze |
| Autor |
Wiadomość |
carpezo
Forumowicz
Auto: carisma 1.6 95r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2010, 21:29
|
|
|
kupiłem komplet tarcze i klocki TRW. myśle że dobrze będą razem działały
[ Dodano: 23-07-2010, 20:56 ]
wymieniłem klocki i tarcze i jest problem. po przejechaniu kilkunastu km felga od strony kierowcy była strasznie gorąca. następnego dnia podczas jazdy nie hamują słychać było piszczenie z tego koła, jak wcisnęłem hamulec to cisza. po paru przejazdzkach sprawdzałem i raz grzały się a raz normalna ciepła tylko lekko była felga. pojawił się na tarczy taki lekko jakby pomarańczowy czy brązowy pasek. doradźcie co z tym zrobić :/
[ Dodano: 23-07-2010, 20:57 ]
wymieniłem klocki i tarcze i jest problem. po przejechaniu kilkunastu km felga od strony kierowcy była strasznie gorąca. następnego dnia podczas jazdy nie hamują słychać było piszczenie z tego koła, jak wcisnęłem hamulec to cisza. po paru przejazdzkach sprawdzałem i raz grzały się a raz normalna ciepła tylko lekko była felga. pojawił się na tarczy taki lekko jakby pomarańczowy czy brązowy pasek. doradźcie co z tym zrobić :/ |
|
|
|
 |
|
|
|