4 wolne miejsca na zlot |
Autor |
Wiadomość |
kamil73-73
Forumowicz Gal 2,5 V6 Elegance

Auto: Mitsubishi galant 2,5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2010, 23:03 4 wolne miejsca na zlot
|
|
|
Niestety ,poważne usterki w moim samochodzie wykluczają mój przyjazd |
_________________ Kamil |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
|
Wysłany: 15-08-2010, 19:04
|
|
|
Uuu co Ci się zepsuło?. A nie masz innego wozu przecież ludziska różnymi furmankami na zlot przyjeżdżają. |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 15-08-2010, 19:15
|
|
|
to ja bym na drugi raz prosiła pierwsza o info.
No i proszę mi się WYTŁUMACZYĆ czemu to nie jedziesz |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
kamil73-73
Forumowicz Gal 2,5 V6 Elegance

Auto: Mitsubishi galant 2,5 V6
|
Wysłany: 16-08-2010, 01:40
|
|
|
Sprawa wygląda tak;brak czasu z racji nawału zleconej pracy w tym roku i problemy w ostatnim czasie z autem[ledwo dojechałem na urlop 13.08]Nie zdążyłem zając się stanem tech. mojego 2 samochdu-hamulce.Z racji tego że jeżdżę z dwojgiem dzieci nie zaryzykuje wyprawy niepewnym środkiem transportu.Wracam 23.08 z urlopu i lecę od razu do roboty jak starczy czasu na usunięcie usterki w galu to przyjadę jak nie to życzę Wam dobrej zabawy .A teraz krótka historia napraw;pierwsze podejście-wymiana bananów i przek
ręcone gwinty w sankach,o tym zostałem poinformowany przez 2 mechanika 3 tygodnie tumu przy powtórnej wymianie tych elementów.To ciekawe że przykręcił wachacz ale poinformował przynajmniej że trzyma się na jednej śrubie i wypuścił mnie z takim autem do domu.Reszte roboty za niego zrobiłem sam u siebie w garażu [nieporozumienie, ale dobrze się zapowiadało]N astępne naprawy te poważniejsze robił warsztat przy ul.Jana Pawła w Konstantynowie tj.głowice ,rozrząd i ostatnio remont manuala.Miesiąc po robocie wyciek o,8 l oleju ze skrzyni i montaż suchego przegubu wewnętrznego co zatrzymało mnie na 9 h w Bydgoszczy w drodze nad morze + nieustający wyciek oleju .Także omijajcie partoli i bezczeli z daleka!!!!!!!!Więc moje zaufanie do fachmanów od przykręcania i odkręcania jest na wykończeniu a o cierpliwości szkoda mówic.Jak dojdę do ładu to przyjadę.Na koniec tej nudnej opowieści pozdro z nad Bałtyku dla całej ekipy Mitsu!!!!!!! |
_________________ Kamil |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 16-08-2010, 06:56
|
|
|
Kamil, tak jak pisałam. Kontakt z Chooperem i za jego pozwoleniem Twoje miejsca zostaną zagospodarowane dla czekającego w kolejce właśnie na 4 miejsca. |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 16-08-2010, 09:46
|
|
|
kamil73-73 napisał/a: | Sprawa wygląda tak... |
nie noooo Kamil nie wygłupiaj się!! Kto mnie będzie pilnował? Z kim będę skakał przez ogrodzenie, jeśli takowe się nadarzy? Macie być i już! POSTANOWIONE. |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2010, 11:26
|
|
|
jaki problem żeby rozbić waszą kochaną familię po samochodach? na pewno nie jedna osoba będzie miała miejsce, wszyscy w piątek rano się zabierzecie z nami. Pamiętaj że chodzi o ludzi z pasją a nie o ich samochody, wiemy że masz gala, i jak przyjechałeś paskiem nikt nie rzucał kamieniami, tym bardziej nikt się nie obrazi jak będziesz bez samochodu, z tego co wiem ludziska was lubią i chętnie przyjmą na pokład kogoś od was. Może ktoś się zaoferuje, ja akurat startuję z Grabsiem z Gostynina w trasę, ale tam już mogę przejąć od kogoś nadmiar bagażu jak coś. |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
|
Wysłany: 16-08-2010, 14:53
|
|
|
Czyli postanowione macie jechać i koniec z marudzeniem , że nie macie czasu bo praca . Praca nie zając nie ucieknie, ja niestety was nie zabiorę bo jadę już w środę ale napewno ktoś się wami zaopiekuje. |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
|