|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak otworzyc popielniczkę HELP ME |
Autor |
Wiadomość |
kazan
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.9 DiD Comfort
|
Wysłany: 13-09-2010, 09:01 Jak otworzyc popielniczkę HELP ME
|
|
|
Koledzy mój synio zatrzasną popielniczkę w pozycji maksymalnego jej wsunięcia. Nie wiem czy coś podeszło, czy zablokowała się z innych powodów. Co prawda nie używam jej bo nie pale, ale w środku są dwa piloty do szlabanów. Jak się do tego zabrać, jak to otworzyć. Macie jakieś sprawdzone patenty?
Z góry dziekuję
Piotr |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 13-09-2010, 09:30
|
|
|
Ciężko jest tak na odległość ale, poszedłem do samochodu i sprawdziłem:
popielniczka ma dwie zapadki plastikowe na ściankach bocznych jakieś 4 cm w głąb deski.
Otwórz schowek nad popielniczką, pomiędzy schowkiem a popielniczka bedziesz miał małą szparkę ok. 4-5mm, weź cienki śrubokręt i przy samej krawędzi wsadź go po skosie w stronę ścianki popielniczki celując ok 4cm w głąb, zapadka powinna zostać odgięta, zrób to z każdej strony i wtedy wyjdzie cały mechanizm popielniczki. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
kazan
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.9 DiD Comfort
|
Wysłany: 13-09-2010, 09:46
|
|