|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSS 1.6 gniazdo do podłączenia komputera |
Autor |
Wiadomość |
siwy113
Forumowicz
Auto: mitsubishi space star
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Wrz 2010 Posty: 82 Skąd: Węgorzyno
|
Wysłany: 11-10-2010, 21:55 MSS 1.6 gniazdo do podłączenia komputera
|
|
|
witam w sumie dwa pytania
1 gdzie znajduje się gniazdo do podłączenia kompa do samoch.
2 zaświeciła mi się lampka żółta kontrolka silnika nic z samochodem się nie działo kilku krotne uruchomienie silnika nic nie dało postanowiłem wyciągnąć bezpiecznik od tej kontrolki i po ponownym wsadzeniu tego samego bezpiecznika eureko kontrolka zgasła i gasnie za każdym razem jak do tej pory, Czy ktoś może miał podobne zdarzenie?
MSS 1.6 benz. 2002 r |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2010, 22:51 Re: MSS 1.6 gniazdo do podłączenia komputera
|
|
|
siwy113 napisał/a: | 1 gdzie znajduje się gniazdo do podłączenia kompa do samoch. |
koło lewarka skrzyni biegów, dokładnie pod miejscem na dwa napoje - należy go wyciągnąć po czym pojawi się gniazdo |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 12-10-2010, 14:49
|
|
|
enanthate napisał/a: | koło lewarka skrzyni biegów, dokładnie pod miejscem na dwa napoje |
A powiedz mi do którego gniazda się podpiąć bo są dwa
Jedno takie samo jak w moim poczciwym Eclipse. (mam do niego kabel i oprogramowanie ale wolałem nie ryzykować) drugie jak w nowszych autkach, takie wielopinowe. ? |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
|
|