Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich - nowy user Cari DI-D
Autor Wiadomość
KrisKros
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2006, 08:01   Witam wszystkich - nowy user Cari DI-D

Witam brać Carism-ową. Nie jestem pewny czy to właściwe miejsce na przywitanie ale forum ogólne chyba temu służy.
Chciałbym się pochwalić, że od wczoraj od godz 18 stałem sie właścicielem Carismy DI-D HP (115KM) z 2002r. Autko ma przejechane 61kkm, jeździł nim znajomy. Auto serwisowane, bezwypadkowe i kupione w Polsce. Model Avance.
Jako że na forum jako gość byłem od jakiegos czasu i przeglądałem posty to mogę tylko dodać że postaram się korzystać z Waszych porad i pomagać jeśli będę umiał. :D

Colto
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2006, 08:42   

Witamy, witamy :D
Niezły wybór, to jest wersja High Power ze zmienną geometrią łopatek w turbince, fajnie śmiga :twisted:
Będziesz bardzo zadowolony z tego autka, kolega ma takie i jest w 100% szczęśliwy :D

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-10-2006, 09:27   

Gratuluję wyboru :D , choć mój mechanik powiedział że wersja 116KM jest bardziej awaryjna od GDI i kupił właśnie GDI, ale mimo wszystko to diesel i troche oszczędniej wyjdzie.
Jeszcze raz gratuluję.

dany642
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2006, 11:33   

Gratulacje!!!!
Ja mam 1,6 i jestem zadowolony to i ty ze swojego będziesz ;) .
Życzę miłej i bezawaryjnej eksploatacji ;)

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 06-10-2006, 12:56   

Jak już troszkę ochłoniesz po zakupie, to pomyśl o zmianie mocy swojej Cari :wink:
Gratuluję zakupu a na wszelkie pytania postaram(y) się odpowiedzieć.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

KrisKros
[Usunięty]

Wysłany: 07-10-2006, 19:25   Rewelacja po 2 dniach użytkowania

dany642 napisał/a:
Gratulacje!!!!
Ja mam 1,6 i jestem zadowolony to i ty ze swojego będziesz ;) .
Życzę miłej i bezawaryjnej eksploatacji ;)

Dziękuje Wszystkim za miłe powitanie. Póki co auto mnie zaskakuje mocą i komfortem jazdy (przesiadłem się z Punto II). nie zamierzam w najbliższym czasie zmieniać mocy ale na next year o tym pomyślę. Jako że auto było brane przez serwis to wiem że mam trochę rękojmi (tak się z nimi umówiłem). na dzień dzisiejszy zrobiłęm 280 km i jest cudo. Spalanie 5 trasa (ok 110 km/h) 7-7,2 miasto Poznań w korkach. Jestem bardzo zadowolony. Uczę się klekota bo biegi trzeba zmieniać szybciej a nie przeciągać. Jak nabiorę większego doświadczenia to podzielę się uwagami.
Pozdrawiam i miłego weekendu

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 08-10-2006, 01:03   

Witam!
Ja rowniez gratuluje dobrego (co ja mowie-NAJLEPSIEJSZEGO) wyboru:). Carisma jest prze-swietnym autkiem niezaleznie od rodzaju silnika-na 150% bedziesz zadowolony z nowego nabytku:)! PS Nie zapomnij wrzucic jakis foteq na forum:p! pozdroo

Odpowiedz do tematu