|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 21-11-2007, 16:46 |
schematy instalacji 4g13 lancer 98 pilne |
Autor |
Wiadomość |
tommi14 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2006, 11:04 schematy instalacji 4g13 lancer 98 pilne
|
|
|
pilnie poszukuję schematy instalacji 4g13 lancer 98. potrzebne mi są do swapa.( łączenie dwóch instalacji) muszę mieć schematy instalacji , kpl. ecu , i wszystkie kolory kabli , czyli typowa serwisówka, gdzie to można znależć .kupić zkserować ? . proszę o pomoc . |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
tommi14 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2006, 20:10
|
|
|
ciekawe czy serwis ma i moze udostepnić ? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-10-2006, 20:18
|
|
|
tommi14 napisał/a: | ciekawe czy serwis ma |
Ma tommi14 napisał/a: | i moze udostepnić ? |
tommi14, nie sądzę.
A nawet jestem pewny że nie. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
tommi14 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-10-2006, 19:51
|
|
|
co zrobić ? jak zaradzić. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-10-2006, 19:57
|
|
|
tommi14 napisał/a: | co zrobić ? jak zaradzić | Jaki silnik wstawiasz? ten 1,8T z VW?
Generalnie najlepszym wyjściem przy swpie jest pociągnięcie nowej instalacji bo takie łatanie przewaznie nie działa zbyt dobrze... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
tommi14 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2006, 21:11
|
|
|
silnik leon Cupra skrzynia 6 biegów 1.8 t seria 180 ps z turbiną k03s i centralnym intercoolerem, orurowanie nierdzewa, i samco silicon pipe. myśleże po mod.ECU 220 z tymi gratami wyssam, więcej to bez sensu , fwd. co do instalacji to fakt ze prawie całość będzie wraz z zegarami ( co mnie boli ) ale będą momenty takie jak elektryka szyb , wycieraczki i inne tym podobne - a diagram by pomógł. ogólnie to oni kładą wiązkę od vw do silnika i zegarów z ecu , i spinają z istniejącą resztą . w tym zadaniu ida laptopy i kupa sprzętu w akcję , i pomogła by robota w/g serwisówy , nie na czuja , mam nadzieje że dadzą rade bez. nie mogę siedoczekać ,wstępnie kolejka zamówiona na styczeń |
|
|
|
 |
|
|