Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
POSZUKUJĘ LANCERA 1994-1995 ROK 1,6 16v
Autor Wiadomość
Kacper150985 
Forumowicz
Kacper

Auto: mitsubishi galant 1.8glsi 1994
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-11-2010, 11:36   POSZUKUJĘ LANCERA 1994-1995 ROK 1,6 16v

Witam
Poszukuję lancera CBO i przeszukałem sporo giełd internetowych i szczerze mówiąc nic ciekawego nie znalazłem, moze ktoś z was wie coś o takim autku do sprzedania, mam takie małe wymogi wobec tego auta, to znaczy chodzi mi o to by miało pełne wyposażenia (klimy nie musi być) i mieć dwie poduszki (kierowca+pasażer), napewno musi to być silnik 1,6 może ale nie musi być z gazem, najlepiej żeby był w srebrnym lub białym kolorze ale to nie jest sztywne. wolał bym wersję sedan, choć kombi nie przekreślam. ja mieszkam koło radomia i chciałbym tak maksymalnie 200 km jechać za autem. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu autka to z góry dziekuje.

jeszcze powiem że znalazłem coś takiego, więc jakieś opinie na jego temat będą mile widziane, pozdrawiam

http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-C16191895.html
Ostatnio zmieniony przez Kacper150985 03-12-2010, 14:11, w całości zmieniany 1 raz  

Uwex 
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Wysłany: 17-11-2010, 14:05   

Lancer

Kacper150985 
Forumowicz
Kacper

Auto: mitsubishi galant 1.8glsi 1994
Wysłany: 24-11-2010, 11:07   

dZIĘKI UWEX ZA LINKA, ALE JAK DLA MNIE TO TROCHĘ ZA DALEKO JECHAĆ I RACZEJ ZA TE PIENIĄDZE TO NIE MA SIĘ CO SPODZIEWAĆ REWELACJI.

OGÓLNIE TEMAT JEST CIĄGLE AKTUALNY JAK BY KTOŚ MIAŁ JAKIEŚ INFO O TAKIM AUTKU DO SPRZEDANIA TO PROSZĘ O INFORMACJĘ.

POZDRAWIAM.

Odpowiedz do tematu