|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: cns80 11-02-2009, 12:51 |
[MSS ALL] Długość i wysokość bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
MSS_DiD
Nowy Forumowicz

Auto: MSS_1.9DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-11-2010, 17:31
|
|
|
Jestem w podobnej sytuacji jak RaVciO, w lutym urodzi nam się pierwsze dziecko i właśnie kupiliśmy space stara (przesiadka z golfa II). Nie testowaliśmy jeszcze bagażnika, ale tak sobie myślimy, że kanapa na maxa do przodu, siedzenie pasażera na maxa do przodu i wtedy żona ma miejsce na nogi z tyłu a dla fotelika nie trzeba przecież dużo miejsca. W takiej konfiguracji bagażnik mam nadzieję pomieści złożony wózek, ale nie wiem jeszcze czy z gondolą?! |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 25-11-2010, 20:22
|
|
|
Według moich pomiarów podwozie wózka stanie na kołach, a gondola nie wiadomo, w ostateczności ją zdemontujesz i położysz na podwoziu |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
ZbujMadej
Forumowicz
Auto: Dacia Duster Ph2 1.6PB 4x2
|
Wysłany: 25-11-2010, 21:39
|
|
|
Ja do bagażnika wkładam wózek TAKO (który wcale nie jest mały) bez rozłączania, tak gondoli, jak i spacerówki. Na szerokość mieści się "na styk", trzeba tylko odpowiednio go ułożyć.
Przy spacerówce można jeszcze śmiało dołożyć całkiem sporą torbę pod podnóżek wózka, no i w pion też można pójść. Dobrym rozwiązaniem wydaje się zamontowanie kratki, jak widziałem w niektórych modelach SS. |
_________________ Mój były Space Star >> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=55754 |
|
|
|
 |
|
|