Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: cns80
11-02-2009, 12:51
[MSS ALL] Długość i wysokość bagażnika
Autor Wiadomość
MSS_DiD 
Nowy Forumowicz

Auto: MSS_1.9DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-11-2010, 17:31   

Jestem w podobnej sytuacji jak RaVciO, w lutym urodzi nam się pierwsze dziecko i właśnie kupiliśmy space stara (przesiadka z golfa II). Nie testowaliśmy jeszcze bagażnika, ale tak sobie myślimy, że kanapa na maxa do przodu, siedzenie pasażera na maxa do przodu i wtedy żona ma miejsce na nogi z tyłu a dla fotelika nie trzeba przecież dużo miejsca. W takiej konfiguracji bagażnik mam nadzieję pomieści złożony wózek, ale nie wiem jeszcze czy z gondolą?!

RaVciO 
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Wysłany: 25-11-2010, 20:22   

Według moich pomiarów podwozie wózka stanie na kołach, a gondola nie wiadomo, w ostateczności ją zdemontujesz i położysz na podwoziu :-)

ZbujMadej 
Forumowicz

Auto: Dacia Duster Ph2 1.6PB 4x2
Wysłany: 25-11-2010, 21:39   

Ja do bagażnika wkładam wózek TAKO (który wcale nie jest mały) bez rozłączania, tak gondoli, jak i spacerówki. Na szerokość mieści się "na styk", trzeba tylko odpowiednio go ułożyć.
Przy spacerówce można jeszcze śmiało dołożyć całkiem sporą torbę pod podnóżek wózka, no i w pion też można pójść. Dobrym rozwiązaniem wydaje się zamontowanie kratki, jak widziałem w niektórych modelach SS.

Odpowiedz do tematu