|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spot w Borkach 07/08-10.2006r |
Autor |
Wiadomość |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2006, 21:19
|
|
|
young napisał/a: | Zapewniam, że ciepła woda jest |
A ja zapewniam ze nie ma Teraz jak jest molo ludzi to moze i jest. Wydaje mi sie ze jak w sezonie wszyscy ida pod prysznic to ogrzewacze(czy co tam maja)wody nie wyrabiaja. Wiem bo bylem tam 1-2 lipca. I cieplej wody pod prysznicem nie bylo! |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2006, 22:41
|
|
|
piwkotom napisał/a: | eeee dasz rade miejsce jest genialne na cos takiego. |
No sie bede starał ale do sierpnia daleko a zima za pasem a miejsce poprostu BAJECZKA ekipa z Łodzi staneła na wysokości zadania i przybliżyła nam co odległe ja myśle że trzeba by było ponegocjować z właścicielami ośrodka już w najbliższym czasie i zarezerwować termin jakieś konkretne decyzje bo zbiorowo napewno można wynegocować lepsze ceny itd. do marca trzeba by było zaklepać bo później może być ciężko, a ciepła to bedzie atmosfera napewno i woda nie konieczna do końca )
Się zobaczy jak stanie na głównym forum mi z Krk blisko do Borek hmm napewno bliżej niż na pomorze i ta lokalizacja jest pewnikiem przyjazna wielu ludzikom z południa CZAS POKAŻE ale BORKI miodzio |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 14-10-2006, 00:07
|
|
|
adaho_krak, pracujemy nad tym
pzdr |
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 14-10-2006, 12:27
|
|
|
piwkotom napisał/a: | adaho_krak, pracujemy nad tym
pzdr |
Mam nadzieje, duchem jestem z wami |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
|
Wysłany: 16-10-2006, 11:11
|
|
|
piwkotom napisał/a: | ale bajzel (te samee zdjecia po 2-3 razy)
Young, co Ty masz za aparat???? Zorka 5???? 640x480???? co to jest?????
to tak jak ten pomaranczowy laptop??? |
No przecież nie mogę mieć lepszego sprzętu, niż Ty |
|
 |
|
|