|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BRAK OGRZEWANIA TYLNEJ SZYBY ORAZ NIE ŚWIECI PRZECIWMGŁOWE |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-08-2006, 11:55
|
|
|
tak ale inne firmy moga miec inaczej polozona w miejscu zalamania wiazke oraz uzyc innych materialow izolacyjnych, ja np. wymienilem oryginalny peszel przy okazji zabudowy car audio i nieznam tego problemu.
moze sie przeciera od materialu izolacyjnego, kto wie. |
|
|
|
 |
slan [Usunięty]
|
Wysłany: 02-08-2006, 12:17
|
|
|
No, faktem jest, że 7 żył miałem przerwanych, a pozostałe były wcześniej "leczone" przez poprzedniego właściciela. Co ciekawe, przewody nie były przerwane w taki sposób, że tylko linka miedziana wewnątrz miała przerwę, a koszulka igielitowa (izolacja) już nie. Wszystkie żyły były po prostu przecięte - to znaczy kiedy pociągnąłem za końce danej żyły po obu stronach gumowego wężyka - bez używania większej siły wyłaziły na wierzch |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2006, 23:41
|
|
|
Czy ten wlacznik od przeciwmgielnych/awaryjnych latwo sie wyjmuje czy trzeba uzyc jakis magicznych sztuczek? |
|
|
|
 |
mick
Forumowicz
Auto: Carisma 99 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-12-2010, 16:46
|
|
|
Podłącze się do tematu jakiś czas temu włącznik do świateł przeciwmgłowych przednich nie zaskakiwał za pierwszym razem ale po kilku próbach zadziałał zawsze tylko w czasie włączania i wyłączania było słychać takie odgłosy jak by przekaźnik nie mógł zaskoczyć , teraz nie słychać tych odgłosów a przeciwmgłowe wcale się nie zapalają , a z w tylnym przeciwmgłowym teraz dzieje się tak jak wcześniej z przednimi. Co można sprawdzić , wymienić żeby zadziałało ? czy jest jeden bezpiecznik od świateł przeciwmgłowych czy więcej ? z góry dziękuje. |
|
|
|
 |
|
|