|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Sportback 1.8 z homologacją - dobra cena ? |
Autor |
Wiadomość |
tmh7
Nowy Forumowicz
Auto: nie mam auta
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2010, 11:01 Lancer Sportback 1.8 z homologacją - dobra cena ?
|
|
|
Mitsubishi Lancer Sportback Invite 1.8 z homologacją ciężarową za 66 030 PLN brutto (w cenie opony zimowe za 900 pln) Myślcie że cena ok czy warto jeszcze po negocjować ? Sprzedawca powiedział że jedyne co może mi zaproponować to karta 5% :/// Nie urywam że trochę mi się
spieszy bo chciałbym kupić do końca roku żeby odliczyć vat... |
|
|
|
 |
karol20
Forumowicz
Auto: lancer sportback 1,8
|
Wysłany: 13-12-2010, 15:38
|
|
|
Witam.
Ja odebrałem w listopadzie tego roku dokładnie takie samo auto za 62 tys. rok modelowy 2010 . Silnik 1,8 euro 4 do tego dywaniki i alarm . Jeżeli chodzi o rok modelowy 2010 to masz się z czego targować . |
|
|
|
 |
Kamilosso
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 16-12-2010, 02:43
|
|
|
hej, ja kupilem sedan 1.8 za 64 900 plus 900 zlotych rabatu na lakier metaliczny plus dywaniki gumowe, kuweta do bagaznika, alarm, karta rabatowa 5% czesci i 10% usluga pozdrawiam i negocjuj z nimi nie daj sie ale z rozsadkiem |
|
|
|
 |
|
|